2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود یک هفته بعد از اقدام ، معذرت میخوام ترشحم تغییر کرد که تا به حال اینجور نبود غلیظ و شیری رنگ بود ببخشید جاش روی لباس زیرم میموند.... خیلی تعجب کردم ... تا الان که پنج ماهه هستم این ترشح ادامه داره

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
حدود یک هفته بعد از اقدام ، معذرت میخوام ترشحم تغییر کرد که تا به حال اینجور نبود غلیظ و شیری رنگ بو ...

ببخشید ببخشیدببخشید ترخدا 

اینکه میگین غلیظ وشیری غلیظ یعنی یه طورِ اصطاحاً پنیری شکل و شیری هم یعنی به سفیدی شیر؟یاشفاف؟

من ۲روزخیلی ترشح داشتم طوری که یه بارکه رفتم دستشویی یه لحظه باخودم گفتم مگه من چندوقته لباس زیرم وعوض نکردم؟

ولی فقط چندساعت بود

ولی بعدکم شد 

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
ببخشید ببخشیدببخشید ترخدا  اینکه میگین غلیظ وشیری غلیظ یعنی یه طورِ اصطاحاً پنیری شکل و شیری ه ...

به سفیدی شیر نه پنیری هم نمیدونم ولی آره قشنگ جرم داره و غلیظ هستش دکتر هم رفتم عفونت نبود  ، ببخشید وقتی روی لباس زیر خشک میشد انگار شیر ریخته بود سفید میشد .... من تا به حال این ترشح رو از خودم ندیده بودم چون همیشه آبکی و شفاف بود

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤