2777
2789
من براتون صلوات میفرستم.لطفا دعا کن جنین سالم باشه و سر وقت بیاد😭 حرکتش کمه الان مطب دکترم.

منم برا ت دعا میکنم گلم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اونایی ک از نظر فیزیکی سلامت هستن و فقط اقدامشون نمیگیره  براتون راهکار دارم

خووم ۴ماه اقدام داشتم نمیگرف بااینک سلامت بودیم منوهمسرم.

ماه قبل از اول پریودیم تا روز دهم 🌹دوسین🌹 خوردم.

دیروز آزمایش دادم مثبت بود خداروشکر 💛💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خووم ۴ماه اقدام داشتم نمیگرف بااینک سلامت بودیم منوهمسرم. ماه قبل از اول پریودیم تا روز دهم 🌹دوسین ...

عزیزم دوسین چیه میشه توضیح بدی

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
خووم ۴ماه اقدام داشتم نمیگرف بااینک سلامت بودیم منوهمسرم. ماه قبل از اول پریودیم تا روز دهم 🌹دوسین ...

مبارکه😍😍😍😍😍،برا منم دعا کن با دل پاکت عزیزم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
عزیزم برات آیت الکرسی میخونم میشه تو هم برای سلامتی بابام بخونی

اللهم صلی علی محمد وال محمد انشاالله باباتون همیشه سلامت کنارتون‌ باشن به حق این ماه 

منم برا ت دعا میکنم گلم 

عزیزم حاجتت روا

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

[QUOTE=202720019]عزیزم دوسین چیه میشه توضیح بدی.

بله عزیزم . ببین من دیدم اقدامم نمیگیره پاشدم رفتم فروشگاه .از بین عسل هایی ک داشت بهترینشو گرفتم(از خودش پرسیدم کدوم بهتره) .. بعد رفتم عطاری سیاه دانه هم اندازه ۱۵ تومن گرفتم .. اومدم خونه. یکم از سیاه دانه را تو آسیاب ریختم آسیاب کردم بعد به نسبت یک به سه یعنی سه برابر سیاه دانه باید عسل بریزی . یعنی عسل سه برابر سیاه دانه از نظر مقدار .. قاطی کردم گذاشتم کنار خودم و شوهرم هر روز یه قاشق چایخوری میخوردیم ازش.

فقط اینو بگم ک اگ خدایی نکرده مشگلی هس برا بارداری باید درمان بشین از قبل . اینو فک کنم کسایی نتیجه بگیرن ک سالمن و فقط اقدامشون نمیگیره.

ایشالله بحق آقاامام حسین همه منتظرا دامنشون سبز بشه 💛💛

عزیزم دوسین چیه میشه توضیح بدی

بله عزیزم . ببین من دیدم اقدامم نمیگیره پاشدم رفتم فروشگاه .از بین عسل هایی ک داشت بهترینشو گرفتم(از خودش پرسیدم کدوم بهتره) .. بعد رفتم عطاری سیاه دانه هم اندازه ۱۵ تومن گرفتم .. اومدم خونه. یکم از سیاه دانه را تو آسیاب ریختم آسیاب کردم بعد به نسبت یک به سه یعنی سه برابر سیاه دانه باید عسل بریزی . یعنی عسل سه برابر سیاه دانه از نظر مقدار .. قاطی کردم گذاشتم کنار خودم و شوهرم هر روز یه قاشق چایخوری میخوردیم ازش.

فقط اینو بگم ک اگ خدایی نکرده مشگلی هس برا بارداری باید درمان بشین از قبل . اینو فک کنم کسایی نتیجه بگیرن ک سالمن و فقط اقدامشون نمیگیره.

میسه راهنمایی کنی عزیزم

بله عزیزم . ببین من دیدم اقدامم نمیگیره پاشدم رفتم فروشگاه .از بین عسل هایی ک داشت بهترینشو گرفتم(از ...

عزیزم ممنونم از توضیح دقیقت

منوشوهرم مشکل نداریم

انشالا ک این ماه باردارم😘

🌹

ایشالله بحق فاطمه ی زهرا بحق اباعبدلله به زودی زود حاجت روا بشی بانو🌹💛

مرسی عزیزم انشاالله به سلامتی به حق این ماه نی نی تو بغل بگیری