2777
2789

دو تا دختر هشت ساله و چهار ساله 

باهم خوب بودن . الان چند ماهه خیلی دعوا دارن .باهم بازی نمیکنن خیلی هم باهاشون صحبت کردم هر دو میکن مقصر خواهر دیگه س

یه عالمه وسیله بازی دارن با بچه های دیگه مثل بچه ی مهمون خوب بازی میکنن

ولی دوتایی با هم نمیتونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه بچه های من یک ساعت باهم خوبن، بقیه روز در حال دعوا، خودمون هم بچه بودیم با خواهر و برادرمون  تو بازی با هم نمیساختیم و دعوا میکردیم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

دخترا منم همینن.یکیش ۷ ساله و یکی ۵ساله.کارشون از دعوا گذشته دائم همو میزنن😐با بقیه بچه ها ولی خوبن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
دخترا منم همینن.یکیش ۷ ساله و یکی ۵ساله.کارشون از دعوا گذشته دائم همو میزنن😐با بقیه بچه ها ولی خوبن

آفرین دقیقا مثل دخترای شما 

الان تو اتاق دیدم دارن همدیگه رو میزنن 

منم دو تا شونو دعوا کردم 

اتقد داد زدم بسه دیگه 

گلوم درد میکنه

من گااهی اوقات 

پسرم ۴سالشه یه وقتایی با خواهر بزرگش ...

ولی من اگه خواهرشو دعوا کنم ،پسرم میاد بم میگه نبینم نرجس رو بزنی ،اگه بابا از سرکار اومد میزنت دعوات میکنه 

اما خودش تو زدن آزاده🤣

لطفا برای ظهور حضرت مهدی«عج»یک صلوات بفرستید💚

پسرای منم همینن

یکی ۱۰ ساله ،یکی ۴ ساله

پسر بزرگم خدایی اذیتی نداره و نداشت از همون بچگیش 

ولی امون از این کوچیکه که خیلی شره 

۹۰ درصد دعواها  و اعصاب خوردی های خونه مون زیر سر این شیطون بلاست😄

خدا حفظش کنه برام

سعی کن از هیچ کدوم جانبداری نکنی ،اگر تذکر میدی به دوتاشون بده، اگر از چیزی محروم میکنی برای هر دوشون باشه، ولی کلا بگو برید با هم بازی کنید و شکایت یکی دیگه رو پیشت اوردن محل نذار

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .