وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی نگرانم اگه رشد نکنه چون میگن بعد پریودی زیاد رشد نمیکنه البته خیلیارو دیدم که بازم رشد کرده ولی ...
من بعد پریود قدم رشد نکرد دیگه ولی یکی از دوستام بعدش خیلی قدش بلند شد ۱۶۰ خوبه که کوتاه نیست من خودم ۱۶۵
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
منم به همین خاطر خیلی نگرانم چون خیلیا رشد نمیکنن بعد از پریودی البته من خودم بعد از پریودی ب ...
من اگر میتونستم ۵ سانت از قدم کم میکردم😂😂😂