2777
2789
عنوان

این قد و وزن مناسبه؟؟

163 بازدید | 12 پست

برای دختر ۱۴ ساله قد ۱۶۰ و وزن ۴۵ مناسبه؟؟

برای بلند شدن چه ورزش یا حرکاتی پیشنهاد میکنین؟؟

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

تا ۱۸ رشد میکنی قدت خوبه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۱۸ رشد میکنی قدت خوبه

خیلی نگرانم اگه رشد نکنه چون میگن بعد پریودی زیاد رشد نمیکنه البته خیلیارو دیدم که بازم رشد کرده ولی نگرانم باز 

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍
۱۴ سالگی قدم ۱۷۰ بود ولی ارثیه والیبال هم کار میکنم

بازم رشد کردین؟

چند سانت رشد کردین بعد از ۱۴ سالگی؟

خیلی نگرانم اگه رشد نکنه چون میگن بعد پریودی زیاد رشد نمیکنه البته خیلیارو دیدم که بازم رشد کرده ولی ...

بعد پریودی رشد متوقف نمیشه اما خب به نسبت قبل رشد کمتره

نگران نباش بازم قدت رشد میکنه

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
خیلی نگرانم اگه رشد نکنه چون میگن بعد پریودی زیاد رشد نمیکنه البته خیلیارو دیدم که بازم رشد کرده ولی ...

من بعد پریود قدم رشد نکرد دیگه ولی یکی از دوستام بعدش خیلی قدش بلند شد ۱۶۰ خوبه که کوتاه نیست من خودم ۱۶۵

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
من بعد پریود قدم رشد نکرد دیگه ولی یکی از دوستام بعدش خیلی قدش بلند شد ۱۶۰ خوبه که کوتاه نیست من خود ...

منم به همین خاطر خیلی نگرانم چون خیلیا رشد نمیکنن بعد از پریودی 

البته من خودم بعد از پریودی بلندتر شدم چند سانت

ولی دوست دارم بلندتر بشم

۱۶۰ هم خوبه ولی برای سن الانم خوبه خودم دوست دارم برسم به ۱۶۵ تا ۱۷۰ 

منم به همین خاطر خیلی نگرانم چون خیلیا رشد نمیکنن بعد از پریودی  البته من خودم بعد از پریودی ب ...

من اگر میتونستم ۵ سانت از قدم کم میکردم😂😂😂

من اگر میتونستم ۵ سانت از قدم کم میکردم😂😂😂

چرا؟؟😶😂

اتفاقا من همش نگرانم زیر ۱۶۵ بمونم