2777
2789

اسی چرا نمیذاری

تا میاد بذاره دوستان برای مامانم دعا کنید حالش خوب بشه😥😥

اسی ببحشید حلال کن.همیشه خودم تاپیک میزدم ولی خوب بازدیدش کم بود

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوکو کنید

ما نهار کوکو سبزی داریم🙂🙂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خوش بخت بشید اسی ♦️بچه ها بنظرتون واسه جهیزیه رنگ نود باشن وسایل بهتره  یا رنگ خنثی مثل طوسی؟؟؟

من خودم‌باشم رنگ طوسی اونم‌نوع استیل رو انتخاب میکنم ! نود قشنگه اما واسه کسایی که مثلا ۵ سال بعد بخوان جدید بخرن ! آخه زودتر خط میفته و چرب میشه و رنگش تغییر میکنه و خسته کننده میشه و تکراری !

واسه کسایی که میخوان چند سال از یه وسیله استفاده کنن خنثی باشه بهتره

.
🙈🙈لخت یه نر

😮😮😵😵

کدوم تاپیک؟؟

تو تاپیک جهاز؟؟

کامل لخت بود؟؟😰😰

قضیه چیه؟

فک کنم ربات باشه میاد همه پستارو لایک میکنه

اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است ای دوست:)     **کاربری برای سه نفر هست***