2777
2789
عنوان

بوی بد بدنم زندگیمو بهم ریخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 110 پست
عزیزم گفتم که همه ی مام هارو امتحان‌کرردم و کل بدنم بو میده نه صرفا زیر بغلم

گلم پیش یه  فوق تخصص غدد دیگه  برو شاید کمکت کرد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زیاد مایعات نمیخورم  تقریبا متوسطه دفع ادرارم

طبع بدنتون گرمه یا سرد؟

دهانتون خشک میشه؟خصوصا تو تابستان...

احتمالا دکتر سنتی قبلی خوب تشخیص نداده

برید دکتر افراسیابیان ...

با توجه به طبعتون خربزه هندوانه و طالبی بیشتر مصرف کنید

آب تصفیه یا جوشیده بیشتر استفاده کنید

البته باید برید پزشک سنتی تا دقیق تر بررسی بشه

احتمالا استرسی نیستید؟

روزی 3 بارم حمام نرید چون نه فایده داره و هم بیخودی آب استفاده میشه

تو آفتابم کمتر قرار بگیرید...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

اولین ساده ترین کم هزینه ترین راهی که داره و هیچکس بهش توجه نمیکنه  خوردن آب فراوان در حد روزی هشت تا ده لیوانه ،از امروز اگر شروع کنی هفته ی بعد متوجه میشی چقدر تاثیر داره،تا زمانی که ادرار زیاد و روشن بشه آب بخور

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀

بنظرم حرفایی بچهارو جمع بندی کن مثلا روزی ۸لیوان اب بخور،روزی یکساعت پیاده روی،خوردن کاسنی وشاه تره ویه مدت گیاه خوارشو،بهت قول میدم بدنت ازهرچی سموم هست پاکسازی میشه وراحت میشی😍

لطفالایک نکنید،ممنون
من از اول عمرم نه عرق زیاد میکردم و نه بدنم بو میداد فقط یکماه درگیرش بودم.فک کنم سموم کبدم زیاد شده ...

منم هیچوقت هیچوقت بو نمیدادم ولی سه سال پیش دقیقا بعد اینکه باشگاه و ورزشو ول کردم اینجورس شدم

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
بنظرم حرفایی بچهارو جمع بندی کن مثلا روزی ۸لیوان اب بخور،روزی یکساعت پیاده روی،خوردن کاسنی وشاه تره ...

مرسی عزیرممممم 

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!

عرق گیاهی ضد آلرژی  که اسمش عرق شقایق نعمانی هستش. من یکسال پیش خریده بودم برای حساسیتم .   بعد  متوجه شدم که روزایی که عرق رو میخورم زیر بغلم بو بد نمیگیره  قبلش هرروز زیربغل مام میزدم  ولی اونروزایی که استفاده کردم مام نمیزدم خیلی برام عجیب بود.