بچه ها من تولدم بود ۲ روز پیش دوست پسر یه سالم با کادوهای تولد گرونی که من واسش گرفته بودم پریروز اومد دنبالم رفتیم بیرون نه کادویی نه کیکی آدمی که ۲ ماه داشت از یه کادوی گرون برای من حرف میزد اون روز حتی یه کیک نگرفت برام من توقع انچنانی نداشتم ولی چون راجع ب کادو حرف زده بود منتظر بودم ببینم چیه نه تنها کادو نبود یه کیکم نگرفته بود خیلی دلم شکست و به روش نیاوردم 🥺 ولی خیلی تو دلم موند اینم بگم وضعش خیلی خوبه و خسیس هم نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تقصیر خودته ک بهش رو.دادی یکم سنگین تر برخورد کن اخه لیاقت کادو هرچن باارزش بی ارزش نداره
همش حس میکنم گولم میزنه ولی هیچ کاری نمیکنه من برام کادو ارزشی نداره ولی اینکه راجعبش حرف زده و کرده تو مغز من انجامش نداده ناراحتم اصلا انگار براش مهم نبودم
شاید خواسته عکس العملت رو ببینه یا سر ب سرت بزاره شایدم رابطتونو جدی نگرفته و فقط سرگرمیه براش یکم ...
اره بعد اگه خدایی نکرده راجع به کادو باهاش حرف بزنی میگه تو معلوم نیست تو من دنبال چی هستی دنبال پولی دنبال کادویی ۶ ماه پیش با حقارت تمام کادویی که واسش خریده بودم و جلو خودم برد عوض کرد گفت دوسش ندارم