2777
2789
عنوان

کادوی تولدم

166 بازدید | 23 پست

بچه ها من تولدم بود ۲ روز پیش دوست  پسر یه سالم  ‌با کادوهای تولد گرونی که من واسش گرفته بودم پریروز اومد دنبالم رفتیم بیرون نه کادویی نه کیکی آدمی که ۲ ماه داشت از یه کادوی گرون برای من حرف میزد اون روز  حتی یه کیک نگرفت برام من توقع انچنانی نداشتم ولی چون راجع ب کادو حرف زده بود منتظر بودم ببینم چیه نه تنها کادو نبود یه کیکم نگرفته بود خیلی دلم شکست و به روش نیاوردم 🥺 ولی خیلی تو دلم موند اینم بگم وضعش خیلی خوبه و خسیس هم نیست  

شاید میخواد سوپرایزت کنه

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری از کادو حرف میزد😐میگف میخرم برات؟😐

اره بهم قول یه کادوی خاص داده بود و خیلی راجعبش حرف میزد میگفت این و میخوام بگیرم حتی تا هفته پیش داشت راجعبش صحبت می‌کرد ولی ... هیچ

تقصیر خودته ک بهش رو.دادی یکم سنگین تر برخورد کن اخه لیاقت کادو هرچن باارزش بی ارزش نداره

همش حس میکنم گولم میزنه ولی هیچ کاری نمیکنه من برام کادو ارزشی نداره ولی اینکه راجعبش حرف زده و کرده تو مغز من انجامش نداده ناراحتم اصلا انگار براش مهم نبودم 

شاید خواسته عکس العملت رو ببینه یا سر ب سرت بزاره شایدم رابطتونو جدی نگرفته و فقط سرگرمیه براش یکم ...

اره بعد اگه خدایی نکرده راجع به کادو باهاش حرف بزنی میگه تو معلوم نیست تو من دنبال چی هستی دنبال پولی دنبال کادویی ۶ ماه پیش با حقارت تمام کادویی که واسش خریده بودم و جلو خودم برد عوض کرد گفت دوسش ندارم 

اره اومد دیدنم تبریک هم گفت ولی هیچییی دیگه بیرون رفتنمون به بیرون عادی مثل روزای دیگه بود 

🤣🤣🤣خب شاید کادو خاصش همین بوده .خدایش هم خاص بوده  یه چنین روزی را همه جشن میگیرن و هدیه میدن ایشون بر عکس عمل کرده