2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون زرنگن و اجتماعی؟

174 بازدید | 13 پست

همسرم تو خونه اخماش تو همه و زورگو ولی تو بیرون خونه   با همه رودرواسی داره و خوش برخورده و اصلن اجتماعی نیس میگم کاش مثل بقیه مردا زرنگ بود و جذاب فقط واسه من گرگ نبود   

کاربری دست دو نفر 🥰

شوهر من 

خیلی با اعتماد بنفسه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر من خیلی اجتماعیه اصلا یکی از دلایلی که انتخابش کردم همین بود از مردای خجالتی خوشم نمیاد

من بدم نمیادا ولی این ک تو خونه گرگ هس تو بیرون موش ازش بدم میاد

کاربری دست دو نفر 🥰

شوهرمن خییلی اجتماعیه خیلیم اعتماد به نفس داره ولی من دقیقا برعکسم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
شوهرمن خییلی اجتماعیه خیلیم اعتماد به نفس داره ولی من دقیقا برعکسم

دقیقا مشکل منم همینه الان بهتر شدم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

خوش ب حالت😁

خب نیس بادمی ک خیلی اعتماد ب نفس داره

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
خب نیس بادمی ک خیلی اعتماد ب نفس داره

من تورودرک میکنم شدیییدد😂😂شوهرمن میدونه من بدم میادوایمیسته جلوآینه هی ازخودش تعریف میکنه یامهمونی میریم من میگم این لباس خوب نی انقدر خودشو قبول داره همونومیپوشه حتی اگه واقعا بدباشه منم حرص میخورم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪