fereshte22 مدیر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 72 عنوان کولیک | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست دخترم ۴۰ روزش ، کولیک داره چند روز درست حسابی چیزی نمیخورم .کی تجربشو داره بگه چی درست کنم ناهار ؟اخه همه غدا ها حداقل ی مواد غذایی باددار توشون هست گر خدای من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگی نگه میدارد. 1400/05/20 | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshte22 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 72 نخور.واسه جوش خوردن بخیه ها پماد هست.مادر شیرده اصلا نباید آنتی بیوتیک بخوره خواهر مادر انتی بیوتیک و روحانی گر خدای من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگی نگه میدارد.
fereshte22 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 72 نخور.واسه جوش خوردن بخیه ها پماد هست.مادر شیرده اصلا نباید آنتی بیوتیک بخوره روزا خوب شیر میخوره غروب ک میشه ادا درمیاره الان دارم فکر میکنم شاید بخاطر عسلی ک میخورم روزا شیرم خوش طعم که میخوره گر خدای من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگی نگه میدارد.
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9206 بخیه ها بعد یک هفته خوب نشده بود رفتم دکتر بهم آنتی بیوتیک قوی داد منم خبر نداشتم اونم نگفت شیر میدی ... اخی اشکال نداره شیر خشکم خوبه همینکه بچه گرسنه نمونده خداروشکر قسمتش این بوده شیر خشک بخوره خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗