ممنونم🙏منم عید عروسی کردم لبلسشویشو گرفتم ولی خیلی راضی نیستم گفتم ببینم اگه ظرفشویش خوبه که ازهمون ...
خوب من تمام وسیله هام سامسونگ و بوشه راستش . اون موقع هزینه کافی برای اون مارکها نداشتن بکو خریدم ولی چون قراره یه عمر استفاده کنی ولی هر روز به کار میاد خوب قطعا اگه میتونی مارک بهتر بگیر
من دارم راضیم، ضمنا بکو در حد سامسونگ و الجی هست، حتی یسری الجی دارن ناراضین، بهتر اگه میخوای بوش بخر
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
اخه من لباسشویشو دارم خیلی راضی نیستم تمیز نمیکنه زیاد،میخوام ببینم همشون اینجوری هستن یا از من ایرا ...
عزیزم والا من لباسشوییشو دارم تمیز هم میشوره و مشکلی باهاش ندارم، عجیبه مال شما تمیز نمیشوره
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
عزیزم والا من لباسشوییشو دارم تمیز هم میشوره و مشکلی باهاش ندارم، عجیبه مال شما تمیز نمیشوره
ببخشید هی سوال میپرسم اگه کمک کنید ممنون میشم چون من فک میکنم تایم وایناشو درست تنظیم نمیکنم که تمیزنمیکنه،شما بیشتراز چه تایم وکدوم گزینش استفاده میکنید؟