2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عید خریدم پنج ماهه الان ظرفشویی که کیلویی نیست عزیزم ماشین بزرگ دیگه

ای وای ببخشید من با لباسشویی قاطی کردم😄مرررسی عزیزم کاملا راضی هستید یا اینکه بدنیست؟عذر میخوام هی سوال میپرسم میخوام بااطمینان بخرم😚

ای وای ببخشید من با لباسشویی قاطی کردم😄مرررسی عزیزم کاملا راضی هستید یا اینکه بدنیست؟عذر میخوام هی ...

خوب بود تا الان هیچ مشکلی نبوده خیلی تمیز می شوره ولی من اون زمان بیشتر نمی تونستم هزینه کنم اگه میتونستم قطعا مارک بهتری می خریدم 

خوب بود تا الان هیچ مشکلی نبوده خیلی تمیز می شوره ولی من اون زمان بیشتر نمی تونستم هزینه کنم اگه میت ...

ممنونم🙏منم عید عروسی کردم لبلسشویشو گرفتم ولی خیلی راضی نیستم گفتم ببینم اگه ظرفشویش خوبه که ازهمون مارک بگیرم ولی فک کنم یه مارک بهتربگیرم بهتر باشه درکل مرسی از کمکت عزیزم

ممنونم🙏منم عید عروسی کردم لبلسشویشو گرفتم ولی خیلی راضی نیستم گفتم ببینم اگه ظرفشویش خوبه که ازهمون ...

خوب من تمام وسیله هام سامسونگ و بوشه راستش . اون موقع هزینه کافی برای اون مارکها نداشتن بکو خریدم ولی چون قراره یه عمر استفاده کنی ولی هر روز به کار میاد خوب قطعا اگه میتونی مارک بهتر بگیر

من دارم راضیم، ضمنا بکو در حد سامسونگ و الجی هست، حتی یسری الجی دارن ناراضین، بهتر اگه میخوای بوش بخر 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
من دارم راضیم، ضمنا بکو در حد سامسونگ و الجی هست، حتی یسری الجی دارن ناراضین، بهتر اگه میخوای بوش بخ ...

اگه درحد الجی وسامسونگ باشه که عاااالیه،عزیزم ببخشید شما لباسشویش رو ندارید؟

من دارم راضیم، ضمنا بکو در حد سامسونگ و الجی هست، حتی یسری الجی دارن ناراضین، بهتر اگه میخوای بوش بخ ...

اخه من لباسشویشو دارم خیلی راضی نیستم تمیز نمیکنه زیاد،میخوام ببینم همشون اینجوری هستن یا از من ایراد داره

اخه من لباسشویشو دارم خیلی راضی نیستم تمیز نمیکنه زیاد،میخوام ببینم همشون اینجوری هستن یا از من ایرا ...

عزیزم والا من لباسشوییشو دارم تمیز هم میشوره و مشکلی باهاش ندارم، عجیبه مال شما تمیز نمیشوره

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
عزیزم والا من لباسشوییشو دارم تمیز هم میشوره و مشکلی باهاش ندارم، عجیبه مال شما تمیز نمیشوره

ببخشید هی سوال میپرسم اگه کمک کنید ممنون میشم چون من فک میکنم تایم وایناشو درست تنظیم نمیکنم که تمیزنمیکنه،شما بیشتراز چه تایم وکدوم گزینش استفاده میکنید؟