2777
2789
عنوان

هايلايت مو در خانه

6338 بازدید | 11 پست

خانماي عزيز اگه كسي ارايشگري بلده لطفا يه واهنمايي كنين

تو اين شرايط كرونا نيخوام خودم تو خونه هايلايت كنم موهامو، فقط اينكه موهام ريشه اش به اندازه سه سانت درومده و مشكيه بينشم سفيد داره و ساقه اش قهوه اي شماره هاي ٦ و ٧ هستش

الان سوالم اينه وقتي لايه هاي نازك بين موهامو دكلره زدم و تو فويل پيچيدم قبل از باز كردن فويل بايد ريشه و ساقه هامو رنگ زمينه كنم ؟ و بعد بشورم و رنگساژ ؟

يا اول بايد بشورم بعد رنگ كنم فقط ميخوام رنگ زمينه ام شكلاتي دودي شماره ٤ يا ٥ باشه با هايلايت هاي پوسته پيازي 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا این کار رو نکن که خراب میکنی همه چی رو یه ذره کم و زیا. بشه موهات لکه میشه من چند ساله رنگ و مش و هایلایت و آمبره و بالیاژ کار میکنم تا حالا خودم برا خودم انجام ندادم چون پشت سرم ک چشم ندارم ک ظریف بیرون بیاد 

خدایا شکرت .....
اگه با فویل کار کنی لکه میشه اگه کلاه استفاده کنی شاید بیرون بیاری و بعد اصلا مشخص نباشه 

مشكل من دورنگ بودن موهامه ، ميشه اونو راهنمايي كنين ، الان سه سانت مشكي سفيده بقيش قهوه اي شماره هفت 

[QUOTE=202687275]اگه سفیدی موهات نازکه و تعدادشون کمه فعلا مجبوری با همون رنگ 7 ریشه گیری کنی ک تقریبا یه دست بشه&nbs ...[/QUOTEيعني اول موهامو يكدست كنم بعد هايلايت؟ بعد زمينه اش دوست دارم تيره تر باشه چيكار كنم

[QUOTE=202687275]اگه سفیدی موهات نازکه و تعدادشون کمه فعلا مجبوری با همون رنگ 7 ریشه گیری کنی ک تقری ...

اگه میخوای تیره تر بشه از رنگ تیره تر استفاده کن برا این ک یه دست بشه اول ریشه ها رو بزن یه ربع بعد ساقه ها رو بزن ک یک دست بشه بعد هایلایت بزن روش

خدایا شکرت .....