2777
2789
عنوان

خلاصه ای از روز زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 30 پست
😂😂چقد بد

صدامو ضبط کرده دیگه هوس بچه نکنم  🤣🤣🤣

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی یادم رفت بگم و اینکه تو ۹ ماه بارداری من از چای خوردن بدم اومده بود.ولی به محض اینکه بچه دنیا اومد و منو بردن تو اتاق یه چایی آوردن و من خوردم ولی برام کافی نبود به خدمه گفتم برو فلاسک چای از شوهرم بگیر و بیار تو اتاقم.اونم آورد.همه رو خوردم😄😄

بسلامتی و مبارکی باشه ان شاالله دامادش کنی منم بچه سومم هست و خدا خواسته چهارماهمه جالب اینجاست که ی ...

ممنون عزیزم

به سلامتی باشه انشالله.از ما هم خدا خواسته بود.

فقط اگر مشکلی در روند بارداری نداشتی حتما و حتما از ماه ۷ پیاده روی کن و حتی المقدور در کلاسهای ورزشی مخصوص زایمان شرکت کن.

کل دردهای من دو ساعت شد ولی چون شکمم شل بود برام سخت شده بود.

۶تا بخیه..بچه درشت بود..

فقط ورزش و تغذیه درست یادت نره.اصلا نگران نباش.بالاخره تموم میشه این روزها و این دردها

ممنون عزیزم به سلامتی باشه انشالله.از ما هم خدا خواسته بود. فقط اگر مشکلی در روند بارداری نداشتی ح ...

عزیزم تاپیکای قبلت دیدم نوشته بودی که پانزده هفته دوباره ازمایش دادی چه ازمایشی بود؟همون ان تی رو مجدد تکرار کردی؟راستش من فقط سونوی ان تی رو دادم که خوب بود دیگه آزمایش ندادم چون سابقه سندروم نداریم و من روحیه نداشتم که برم آزمایش ان تی رو بدم 

ممنون عزیزم به سلامتی باشه انشالله.از ما هم خدا خواسته بود. فقط اگر مشکلی در روند بارداری نداشتی ح ...

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک بسلامتی 

خیلی درد داشت؟؟من از درد بخیه و پاره شدن میترسم 😐

شما پیاده روی داشتی ؟ روزی چقدر؟ چیکارا کردی ؟ ماشاالله خوب بوده یه ساعت سرو تهشو هم آوردی😁

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊

مبارک باشه انشالله ک همیشه تنتون سالم ودلاتون خوش باشه

کاش یه روزم بیاد من بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک بسلامتی  خیلی درد داشت؟؟من از درد بخیه و پاره شدن میترسم 😐 شما ...

ززایمان طبیعی حتما درد داره ولی خدا توانش رو میده.

تا ماه هشت که اصلا حرکتی نداشتم چون تپش قلب میگرفتم.سه هفته آخر روزی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پیاده روی داشتم.

ولی چون من زایمان سومم بود عضلات لگن بازتر هست.

اصلا نگران نباش.یه خانم با پارگی کیسه آب اومد بعد یک ساعت هم بچش بغلش بود.با اینکه زایمان اولش بود.بدن هر شخصی متفاوته..

زایمان طبیعی  بهتر از سزارین هست.به محض اتمام زایمان خودت میتونی راه بری و کاراتو انجام بدی 

عزیزم تاپیکای قبلت دیدم نوشته بودی که پانزده هفته دوباره ازمایش دادی چه ازمایشی بود؟همون ان تی رو مج ...

آزمایش که دادم خطای سندرم داد.ما هم هیچ سابقه ای نداشتیم تو داشتن سندرم..

دکتر گفت یا مجدد آزمایش تکمیلی بده یا سل فری. منم گفتم آزمایش مجدد میدم.تو آزمایش مجدد هم خطای سندرم داد که این دفه مجبور شدم برم آمنیو سنتز انجام بدم.شکر خدا جواب آمنیو که اومد مشکلی نداشتم.