2777
2789
عزیزم قربونت برم میدونم تودلت چیه میدونی چ برمامیگذره وقتی شوهرت حرف دلت رونفهمه

من ازدواج دومشم من ۱۷سال کوچیکترم از ترس طلاقم سه ماه بعد ازدواج باردار شدم تا گفتم طلاق بچه انداخت بغلم الانم ۲۱سالمه و دوتا شیر به شیر دارم نو جهنممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شقایق هست زندکی باید کرد

https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه  ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم 
نه متنفرم ازش کاش بمیره بچه دارم خانوادم پشتم نیستن پول ندارم کاری بلد نیستم ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

عزیزممم کاش من دلم بهام میومد من توبچگی زیادمحبت ندیدم وابسته این شدم کاش بتونم فقط برم هرطوری شده چقدامشب زدم توصورت خودم ک نمیتونم خودم رورها کنم خاک توسرمم بچه هم نیستم ولی بی عرضمم....بازشما بچه داری یکم اونا دلخوشیت هستن من هیچی ندارم