2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

خانوما من ابحیم کرونا دلتا گرفته از اون مراقبت میکنم تو یه خونه ایم 

ولی الان چند ساعته منم گلوم میسوزه یکم 

میدونین باید چی بخورم که بدتر نشه؟!منم مریض شم دیگه از ابجیم نمیتونم مراقبت کنم 

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜

توخونه موندن ۹۰درصد پیشگیریه نه سفر برو نه عذا بمون توخونه حداقل سالم میمونی تهش

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن داروی امام کاظم برای تقویت سیستم ایمنی خوبه

ترکیب زنجبیل با عسل و خوردنش مثل قرص با آب هم خوبه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
توخونه موندن ۹۰درصد پیشگیریه نه سفر برو نه عذا بمون توخونه حداقل سالم میمونی تهش

درسته ولی منم خواهرم شاغله خودش از اونجا گرفته حالا دیگه ما که کلا خونه قرنطینه ایم منم بیرون نمیرفتم گفتم شاید ناقل باشم که اونم الان چند ساعته گلوم درد میکنه میترسم بدتر شم 

مایعات گرم و فراوون بخور هر نیم ساعت بری دستشویی ویروسه دیگه دوره داره ولی هرچی زودتر از بدنت دفع می ...

ان شالله خیلی ممنون 

ویتامین سی جوشان...حتما آب نمک چنین بار غرغره کن آب گرم ولیمو بخور حتما...بخور هم خیلی خوبه

خیلی ممنون فرزانه جون باید همه اینارو امتحان کنم دیگه بدتر نشم 

مکرونا بیماری خوردنه یعنی فقط باید بخوری چیزای مقوی میوه غذا دمنوش با اینکه میل نداری بزور بخور

میل نداشتن به کنار گلو درد اصلا نمیزاره چیزی بخوری 

میگن داروی امام کاظم برای تقویت سیستم ایمنی خوبه ترکیب زنجبیل با عسل و خوردنش مثل قرص با آب هم خوبه

منم داروی امام کاظم شنیدم راجبش ولی استفاده نکردم اصلا شماها تا حالا استفاده کردین تاثیری داشته؟!