2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مسئله برام پیش اومد دو سال تموم درگیرش بودم یه شب اومد به خوابم دو روز بعد چنان ابرویی برام خرید که جبران دو سال شد 😊 انقدر نوازشم کرد سرمو گذاشتم رو پاهاش گریه میکردم و براش تعریف میدادم اخرش بهم گفت کی مقصر اصلی ماجرا هاس بهم گفت همه چی درست میشه و دو روز بعد همه چی درست شد 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

چرا بعضیا با ی صلوات با ی نذرکوچیک ب خاستشون میرسن ولی یکی زمان و زمینو بهم میدوزه راه نرفته نمیزاره ولی هیچی ب هیچی؟ چرا خدا بین بنده هاش فرق میزاره؟

واقعا اینقدر سخته ک لایکم‌ نکنین  
وافعا

اره به خدا تک تک حرفاش یادمه دقیق گفت اونایی که تو میگی مقصر نیستن فلانی مقصر 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
یا خدا چهره اشم دیدی؟

نه تو ذهنم نیست چهره ش ولی نورانی نبود مثل یه ادم عادی 

عزیزم خدا صلاح مارو بهترمیدونه شاید اون چیز اصلا ب صلاح نباشه 

بیخیال چیزی منو اروم نمیکنه . صلاح ملاح نیس ارج و قربه ک ما نداریم الحمدلله

واقعا اینقدر سخته ک لایکم‌ نکنین  
من یه مسئله برام پیش اومد دو سال تموم درگیرش بودم یه شب اومد به خوابم دو روز بعد چنان ابرویی برام خر ...

از قبل خواسته بودی که کمکمت کنه؟

خوش بحالت خیلی عجیبه برام

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.