2777
2789

چه عکس العملی نشون دادید ؟مخصوصا وقتی نمیخواین بقیه تو خیابون بفهمن🥴😣☹️

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ، کوچه خلوت بود ترسیدم فقط فرار کردم🤐

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

من یه بار با مامانم بازار بودم یهو یکی پشتمو فشار داد و رفت😐

خیلی حالم بد شد میخواسم گریه کنم که چرا دخترم و فلان و خب رفته بود و ندیده بودمش وگرنه به بابام میگفتم🚶🏻‍♀️

:)

بله 

یه پیرمرد بودن 

پشتم به ویترین مغازه بود داشتم ادرس رو پیدا میکردم

از پشت با دست زد بهم 

منم نتونستم کاری کنم تو لحظه اول 

فکر کرد چون شلوغه کسی نمیبینه

اما یه پسری اومد دستشون درد نکنه واقعا

زدن تو گوش اون پیرمرده و چند تا حرف و به منم اب دادن که حالم بهتر بشه

از این روانیا همجا پیدا میشن اگه تنها باشم و حرکت خیلی تابلو باشه واکنش نشون میدم اما اگه با کسی باشم سکوت میکنم که شر نشه

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

یه دفعه دوتا الاف افتادن دنبال من و دوستم با بدبختی خلاص شدیم از دستشون 

یه دفعه هم با دختر عمه ام داشتیم تو پارک عکس میگرفتیم یه پسره دستش و آورد جلو که تو عکس بیفته که خداروشکر نیفتاد 

نمی دونم تعرض حساب میشه یا نه

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯