الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمل فوق العاده حساسیه خیلیا رو دیدم حالت چشمشون عوض شده یا چشمشون نیمه بازه. توروخدا دکتر خوب برو. خواهرم انجام داد خیلی بد شد حالت چشمش. اما من تحقیق کردم دوسال تمام پیش بهترین دکتر مشهد رفتم ۳برار هم پول بیشتر ازم گرفت نسبت به دکترای دیگه اما واقعا راضیم و طبیعی شد خدا خیرش بده حلالش پولی که دادم. بینایی خیلی مهمه.
خیلی ممنون عزیزان من امروز رفتم مطب قاسم سعیدی اردبیل...
اما مریض هاش اصلا بلفارویی نداش نظرشون و بپرسم قیمت 9 تومن گفت اما چون نمیدونم چطور دکتری فعلا موندم چکار کنم جای دیگه برم یا چطوری مطمعن بشم کار دکتر عالیه؟؟؟؟؟
من دو سال پیش عمل بلفاروپلاستی انجام دادم . رفتم پیش دکتر علیرضا بابایی .فوق تخصص جراح پلاستیکه کارش حرف ندارده . خودم 30 سالم بود ولی فکر نمی کنم محدودیت سنی داشته باشه . شمارشو برات می زارم . موبایل: ٠٩٣٠٩٢٦٥٥٠٨