2777
2789
عنوان

فشار دادن فَک به همدیگه... دندون قروچه...

| مشاهده متن کامل بحث + 10708 بازدید | 74 پست

ای وای منم درگیرشم. ولی با این تفاوت که همش حس میکنم لثه هام میخارن و با این کار خارششون و رفع میکنم درصورتیکه که دندونام و لثه هام سالمن 😢😢 فک کنم تیک عصبی باشه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای منم درگیرشم. ولی با این تفاوت که همش حس میکنم لثه هام میخارن و با این کار خارششون و رفع میکنم ...

ایشالا خوب بشی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
راهی بلد نیستم ولی انشا الله بهتر بشی دوستم 

سلام. ممنون که اومدی و پیام گذاشتی. متشکرم از دعای خیرت. بلاها ازت دور باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واااای چه عجیب... واقعا نافت رو جا انداختی؟! کی برات انجام داد؟ ممنون که شرکت کردی در این تاپیک

اره عزیزم. پزشک طب سنتی 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

دوستان کسی تجربه ای نداره؟

سلام عزیزم تاپیکیو نگا کردم درمورد روده تحریک پذیر شما گفتین سلیاک این بیماریو دارین؟؟من خیلی حالم ب ...

سلام. مشکل چیه؟

دل پیچه اول صبح و نفخ زیاد و سمت چپ شکم تقریبا زیر دنده هام بیشتر درد میکنه شما علائمتون چی بود ؟؟

شما باید هر چه سریعتر به فوق تخصص گوارش مراجعه کنی و ازش بخواهی که احتمال بیماری سلیاک رو برات بررسی کنه. تنها با آزمایش خون و اندوسکوپی مشخص میشه. هیچ راه دیگری نداره

علایم بیماری سلیاک خیلی عمومی و گمراه‌کننده است. نمیشه با علایم جلو رفت

شما باید هر چه سریعتر به فوق تخصص گوارش مراجعه کنی و ازش بخواهی که احتمال بیماری سلیاک رو برات بررسی ...

ببخشید شما این بیماریو دارین رنگ مدفوعتون چجوریه؟؟من رنگ مدفوعم زرد شده خیلی میترسم