2777
2789
عنوان

ابرهای نور مخصوص اتاق خواب بسازید!!!

1640 بازدید | 19 پست

ویدئو آموزش را اینجا ببینید : https://www.aparat.com/v/yzxf8/

سلام به دوستای عزیزم.

من اینجام تا بشما یاد بدم چطوری اتاق خواب و منزل تون و نورپردازی کنید .

هر سوالی هم دارید بپرسید من پاسخ میدم.

من تخصصم نورپردازی هست و تجهیزات لازم رو هم میتونم واستون تهیه کنم.

.

با من باشید تا حسابی بترکونیم 

ابرهای نوری که براحتی میشه ساخت داخل اتاق خواب نصب کرد انواع ریسه مخصوص این ابرها رو داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درد سر داره

من پبشنهادم اینه یه مقوا بیاریم پنبه بچسبدنیم روش لابه لاش هم ازین ریسه های چراغی بزاریم بعد بچسبونیم

کم دردسر تره

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

چه گوگولی😍😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه بطری جای نوشابه خانواده رو باید داخلش یا دورش ریسه نور بذارید یا بپیچونید و روش و با پنبه کامل پو ...

خب بطری نوشابه خانواده که کوجیک تو عکس بزرگ دیده میشه پنبه هم بزنی روش بازم کوچک