2777
2789
عنوان

صابون گوگرد گرفتم

432 بازدید | 20 پست

سلام خانماصابون گوگرد گرفتم گفتن که برای رفع جوش وضدجوش وضدچربی صورته من صورتم چربه وجوش میزنم گاهی اوقات واین صابونو گرفتم بازم میزنم صورتم بعدش نیم ساعت بعد بازچربه کمی انگار بایدچیکارکنم؟

روتین پوست خودتو داشته باشی صورتت کم کم خیلی خشگل میشه 🌱

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍

نمیدونم من میزدم خیلی خوب بود برای چربی صورتم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه اش چی بود؟

جوشامو کمتر کرد جاشونو نبرد ولی

چربی پوستمم برد

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
از لوازم ارایشی ها برند معتبری بود لوازم ارایشیه که گرفتم چقدرگرفتی شما ونتیجه ات چی بود؟

پوستت چربه ؟ چه مرطوب کننده ای میزنی ؟

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   
از لوازم ارایشی ها برند معتبری بود لوازم ارایشیه که گرفتم چقدرگرفتی شما ونتیجه ات چی بود؟

من کلا ۳۰۰ خرج کردم سه تیکه جنس گرفتم۹ ماه پیش بعد۵ماه جواب گرفتم الان ۴ ماهه برنگشته شکر خدا

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙