2777
2789
عنوان

بچه ها میشه ی کتاب قشنگ معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخش اولش چهار میثاقه .فک کنم باید اول از اون شروع کنم .درسته؟

نه اطلاعی ندارم نمیدونم

۴ تا میثاق قبلی هارم نخوندم

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
کتابهای نادر ابراهیمی رو به شدت توصیه میکنم

کتاب عاشقانه ی آرام،آتش بدون دود نادر ابراهیمی

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!

شاید تمایلی به خوندن کتابهای مذهبی نداشته باشی،اما من یک کتاب مذهبی رو بهت معرفی میکنم که نویسندش دکترای افتخاری گرفته و سالها برای نوشتن کتاب زحمت کشیده.

کتابی گمنام اما به شدت جذاب و گیرا با نثر کاملا ادبی که اصلا مثل کتابهای دیگه خشک نیست،واقعا زیبا زیبا.کتاب آنک آن یتیم نظر کرده،رمان زندگی پیامبر،نوشته ی محمدرضا سرشار

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
فک کنم اونارو باید قبل بهونی ها😉

الان سرچ کردم میثاق جهارم و پنجم کلا خیلی فرق دارن

فک کنم اسمشون اینجوریه یا هم نمد من اشتباه میکنم

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
نمی‌دونم دقیقا چه ژانری میخونی و منظورت کدومه ولی من یک کتابی خوندم که عاشقش شدم  یک دقیقه ...

ژانر‌هاییی که رو مغز اثر مثبت داشته باشن و همچنین موضوع فرع و اصل داشته باشه .و همچنین هیجان توش باشه و از حداقل موضوع عاشقونه استفاده شده باشه

چ‌ طولانیه الان نگا کردم.خوندی شما ؟حوصله سر بر نیست ؟

4جلد هست،رمان جذاب حوصله بر نیست،باید چند ماهه بخونید نه چند روزه.