2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

193 بازدید | 9 پست

بچه دومم باردارم رفتم سونو ان تی بهم گفت احتمالن دختره بچه اولمم دختره 

خودم سختم نیست دختر رحمته هرچی باشه پاره تنمه 

از حرف مردم خستم خیلی دلم میشکنه دوست صمیمی دارم بهم گفت زنهای تنبل دختر میارن زنهای زرنگ پسر میارن 

وای یکی یکی یادم میاد حرفاشونو داغون میشم 

خودمون ۴تاخواهریم خانواده شوهرمم بشدت پسری هستن 

تصمیم دارم به هیچ کدومشون نگم بچم دختره تا وقتیکه بدنیا بیاد بنظرتون فکر خوبیه؟

تروخدا دعام کنید خدا بهم صبروتحمل شنیدن حرفای اطرافیانو بده نمیشه گفت مهم نیست 

خودمون ک بچه بودیم عمه هام جلو خودمون میگفتن انقدر میگفتن که من میگفتم من پسرم دختر نیستم واین بزرگترین آرزوم بود خدا ازشون نگزره 

ترو قرآن بحق همین شبای محرم دعام کنید دلم خیلی گرفته نمیخوام بچه هامم مثل خودم بشن 

اول به دوست صمیمیت یه کتاب زیست شناسی بده که بدونه جنسیت بچه رو اسپرم تعیین می‌کنه تا بقیه متن تاپیکتو بخونم

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکم. خودتو ذهنتو تغییر بده

ما دوتا دختریم هیج. وقت اینجوری حس نکردم هرکی بهت اینو گفت بگو مگه قراره برای تخت پادشاهیتون ولیعهد انتخاب کنید

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خوشبحالت میدونی اینکه دخترت خواهر داره اونم با تفاوت سنی کم چقدر خوشبخته نگاه به مغز ۴ تا تهی مغز نک ...

خودمم به اینا فکر میکنم ولی دلمو خیلی شکوندن میخوام به شوهرم بگم جمع کنیم بریم ی شهر دیگه زندگی کنیم 

خودمم به اینا فکر میکنم ولی دلمو خیلی شکوندن میخوام به شوهرم بگم جمع کنیم بریم ی شهر دیگه زندگی کنیم ...

اگه شرایطش رو داری که حتما این کارو بکن از آدم احمق باید کیلومتر ها دور شد ولی در کل باید کاری به این تهی مغزا نداشته باشی