2777
2789
عنوان

من و خانواده شوهرجان

449 بازدید | 20 پست

دارن میان خانه مون هم به مناسبت تولد پسرم ولی تولد ندارم بخاطر محرم همسرم با پدرش مشکل دارن چون پدرش هیج جوره چه مالی چه معنوی پشت وپناه شوهرم نبوده فقط موقع مشکلاتشون یاد شوهرم میافتن الانم دارن میان که همسرم نباشه میدونم الان بیان پدرشوهرم به من گله میکنه من شام دعوت اشون کردم قبول نکردن چون با همسرم مشکل دارن اگه گله کرد چی کنم انقدر میگه تا یه جوابی ازت بگیره واقعا حق با همسرم هست چی کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نمیدونم والا

من تابع حرف شوهرمم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
هرچی گفت تو فقط بگو ..چی بگم والا ...نمیدونم والا ...😐

👏👏👏 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بگو بچه خودت عزیزم،حاصل تربیت خودته هرچیه،ودعوای خانوادگیتون من دخالت نده،حرفایی که هروقت مادرشوهرم گله کنه میگم،

چون واقعا ما حق گله داریم ولی اونا نه،چون حاصل خودشونه

هرچی گفت تو فقط بگو ..چی بگم والا ...نمیدونم والا ...😐

من هر وقع حرف کم میارم دائم اینو میگم چ میدونم والا🤣🤣

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚