2777
2789

من برام بارها پیش اومده که افرادی با بی رحمی و یا نه بیرحمی اما در کمال خونسردی نقاط ضعف یا مشکلاتی که تو زندگی داشتم رو مثل پتک به سرم زدن! در واقع همون جاهایی که من به شدت دلشکسته بودم و اون افراد هم شاهد اون ماجرا به نحوی بعدها سو استفاده کردن و دلم رو دوباره به دلیل اون اتفاقات تلخ شکستن. میدونین دلم اونقدر بزرگ و دریایی نشده که بتونم فراموش کنم و ببخشم! دلم نمیخواد انرژی منفی بفرستم اما به نظر شما این ادمها یک روز متوجه این خطهایی که رو روح و روان افراد میندازن میشن؟ چرا بعضی ادمها فکر میکنن مشکلات و اتفاقات ناگوار هیچوقت سراغ خودشون نمیره؟ چرا واقعا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم ضعفاشونو به روشون بیار تا له شن

اشکالش اینکه حتی تو اون لحظات همش با خودم کلنجار میرم و میترسم که همچین کاری رو انجام بدم! واقعا خسته میشم گاهی. اما الان مدتی به این نتیجه رسیدم بعد از این همه سال دقت کردن به اینکه دل کسی رو نشکنم با کارها و رفتارهام اخرش این شد که بارها دلمو شکستن با بی توجهی. 

از افرادی که این حجم از انرژی منفی رو بهت منتقل میکنن کیلومترها فاصله بگیر

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
اشکالش اینکه حتی تو اون لحظات همش با خودم کلنجار میرم و میترسم که همچین کاری رو انجام بدم! واقعا خست ...

ترسو نباش ترسوها همیشه شکست میخورن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

مطمئن باش خودشون در خیلی زمینه ها به شدت کمبود دارن که چشم دیدن آسودگی کسی رو ندارن. دلت براشون بسوزه که انقدر بدبختن با هیچی نمیتونن خوشحال بشن.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
از افرادی که این حجم از انرژی منفی رو بهت منتقل میکنن کیلومترها فاصله بگیر

باید همین کارو کنم اما گاهی افرادی هستن که خوب به دلایلی نمیشه خیلی راحت ازشون فاصله بگیری!

عزیزم خاله ی من در کمال بی رحمی و با اینکه میدونست من اذیت میشم بهم تیکه مینداخت. من سپردمش به خدا. ...

میفهمم اشکال همینه که واقعا توقع دل شکستن از اطرافیان نمیره ولی خوب ....