2777
2789

جواب تست پدر شوهرم😔

دعا کنید به حق امام حسین و به حق همین ماه نه ما گرفتار بشیم نه پدر شوهرم مشکلی براش پیش بیاد

خیلی نگران بچه هام هستم دعاشون کنید تو را خدا😭😭😭

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست ک اسمس نمیدن🙄

چرا میدن

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

عزیزم بادعا راز نیاز مشکل حل نمیشه نباید رفت و اومد‌میکردید تواین وضعیت 

و اینکه النم ۲۱ روز قرنطینع کنید خودتون اگ باهاشون رفت اومد داشتید استرسم نگیرید خودش ریسک فکتوره 

عزیزم بادعا راز نیاز مشکل حل نمیشه نباید رفت و اومد‌میکردید تواین وضعیت  و اینکه النم ۲۱ روز ق ...

پدر شوهرم عمل قلب کرده بود خانوادش اصلا مراقبش نبودن خیلی اذیتش میکردن اوردمش پیش خودم روز بعد که اوردمش پیش خودم فهمیدیم برادر شوهرم و زنش کرونا داشتن😔

پدر شوهرم عمل قلب کرده بود خانوادش اصلا مراقبش نبودن خیلی اذیتش میکردن اوردمش پیش خودم روز بعد که او ...

عب نداره عزیزم حالا الن استرس نگیر هرکرونا مثبتی ک چیزیش نمیشه 

اروم باش مصرف پروتین تونو ببرید بالا مکمل ایموننسم بگیرید مصرف کنید مراقب خودتون باشید 

عب نداره عزیزم حالا الن استرس نگیر هرکرونا مثبتی ک چیزیش نمیشه  اروم باش مصرف پروتین تونو ببری ...

ان شاء الله عزیزم خیلی ممنونم

خیلی محتاج دعای خیرتون هستم🌹