2777
2789
عنوان

بارداری ک ماه اخرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین ک بابرنامه میخوای باردارشی عزیزم ولی همیناس دیگه کار دیگه ی نیس فقط استرس نداشته باش اونموقه و ...

ان تی تاریخ زایمانتو کی زده

چن هفتته

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
من ک مامانم هست.. مادر شوهرمم عممه اصلا وظیفشه یچم نگه داره ارزوشم هست یچه بیارم..  ولی خب درک ...

پس صبر کن عزیزم این ترم تموم بشه بعد.. ایشالله موفق باشی♥️

دخترم زندگیمه❤️
به نظرم اگه سنت پاینه صبر کن بچه ک بیاد دلت نمیاد به کسی بسپریش

22 سالمه شوهرمم 25

به نظرتون چ کارایی هست ک بچه بیاد دیگه با شوهرم نمیتونیم انجام بدیم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

پس صبر کن عزیزم این ترم تموم بشه بعد.. ایشالله موفق باشی♥️

مرسی عزیزم 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اگ تا چن هفته درد سراغ ادم نیاد بستری  میکنن

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
تاریخ زایمان 27 زده همونم درسته الان اخر 38 هفتم

ان تی زده ۲۷؟؟؟ینی اگ تا ۲۷ نیاد خودت میری بیمارستان؟

منم طبیعی ام هفته ۳۴ نمیدونم چی کنم جی میشه

22 سالمه شوهرمم 25 به نظرتون چ کارایی هست ک بچه بیاد دیگه با شوهرم نمیتونیم انجام بدیم

مسافرت سینما رفتن کوه نوردی دوچرخه سواری کلن تایه مدت زندگی وقف بچه میشه تاازاب وگل دراد شبها فیلم دانلود کنین وتا اخرشب باخوراکی خوشمزه بخورین 

البته الان به خاطر کرونا خیلی از این کارهارم نمیشه انجام داد

سلام بچه ها

ان شاالله هممتون زایمان راحتی داشته باشید و فندوقاتونو صحیح و سالم بغل بگیرید

منم روز ۲ انتقال جنینم دعا کنید برام خدا به منم نظر کنه و انتقالم مثبت شه و خدا یه فرزند سالم و صالح بهم بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مسافرت سینما رفتن کوه نوردی دوچرخه سواری کلن تایه مدت زندگی وقف بچه میشه تاازاب وگل دراد شبها فیلم د ...

من از طبیعی خیلی میترسم نمیدوتم دردض گقدره قراره چی بشه😭😭