2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم

418 بازدید | 20 پست

دوستان من دختر اولم اسمش آواست

دختر دوم رو بین این سه تا اسم موندم

نکته:::لطفا اسم دیگه ای هرچند از اینا بهتر باشه پیشنهاد ندید فقط بین این سه تا 

توهینم نکنید 

تعداد رای : 29
نظرسنجی
آیدا
17
58%
آیناز
4
13%
آیلار
8
27%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزا ملودی 

اوا 🌈 ملودی 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

چندین بار گفتم بازم میگم زیباترین و خوش آوا ترین اسم ترکی" آیدا" هست

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

اول برو بررسی کن دوسدختر به اسم ایدا داشته یا عشق قدیمی ک اینقدر رو این اسم پیلست بعد بزار😁

خدایا دیگه بچه نمیخوام شوهرم و زندگیم و بهم برگردون دلم شوهرم و میخواد خدا یا کمک کن جدا نشه ازم تورو خدا دعام کنید  
اول برو بررسی کن دوسدختر به اسم ایدا داشته یا عشق قدیمی ک اینقدر رو این اسم پیلست بعد بزار😁

نه بابا بدبخت اهل این حرفا نیی

منتها میگه خوش اهنگه و راحت 

بعد اگه به اون بود که میگفت ارزو بعدا پشیمون شد

قبلا دلم میخواست ترانه بذارم ولی دوست دارم اولشون یکی باشه

مهم اینه ب هم بیاد اول و اخرشو بیخیال خواهر ترانه هم قشنگه

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….