2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسپار دست خدا شوهر منم همینو میگف تو اوج ناامیدی دیدم باردارم اون بخاد میشه مطمعن باش

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭

چندسالته؟ بچه خیلی مسئولیت داره خیلی سختی داره باور کن اگه میدونستم بچه داری چقد سخته تا ۵سال بچه دار نمیشدم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بامهربونی راضیش کن چون معلوم نیس که همون دفعه اول آدم حامله بشه خود منم شوهرم راضی نمیشد هی واسش کلیپ بچه های بانمک و میفرستادم و باهاش درمورد بچه حرف میزدم تا اینکه راضی شد ولی حالا خدا بهمون این لطف رو نمیکه از نظر من هرچه زود تر راضیش کنی بهتره 

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستین 😢😔😔
بسپار دست خدا شوهر منم همینو میگف تو اوج ناامیدی دیدم باردارم اون بخاد میشه مطمعن باش

من دو قلو ناخواسته داشتم ک وقتی متوجه شدیم سقط شدن همسرم کلی ناراحت شد ولی حالا بهش میگم میگه ن 

بامهربونی راضیش کن چون معلوم نیس که همون دفعه اول آدم حامله بشه خود منم شوهرم راضی نمیشد هی واسش کلی ...

خودش عاشق بچه س بچه های بقیه رو بغل میگیره ولی میگم خودمون بیاریم قبول نمیکنه بهیچ وجه 

بهم قول میده ولی هرسری سر یچی میزنه زیرش 

متخصص زنان و کارهای اولیه رو انجام بده داروتو شروع کن.بهش حست رو بگو.دیگه این موضوع یه موضوع مشترکه.تنها همسرتون نباید تصمیم بگیره.

کلک بزن الکی بهش بگو قرص بارداری بگیره تو هم هم روز یکی ببر بنداز تو دشویی بگو خوردم قرصم بذار جلو د ...

اوایل کلید میکرد ک پشت بند نزدیکیمون قرص بخورم ولی الان دیگه نمیگه انگار دو دله هم میخاد هم ن

خودش عاشق بچه س بچه های بقیه رو بغل میگیره ولی میگم خودمون بیاریم قبول نمیکنه بهیچ وجه 

خب شوهر منم دقیقا همین طور بود عاشق بچه ولی به من میگفت نمی خواهیم حالا پشیمونه 

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستین 😢😔😔