2777
2789
عنوان

طلاق

662 بازدید | 65 پست

سلام خواهران عزیزم ممنونم ازکمک هاتون...

وقتی یکی ازاعضای خانواده طلاق گرفته باشه 

برادر یا خواهر 

باید به خاستگار بگیم؟

چ زمانی مناسب هست برای گفتنش؟اول ارتباطمون گفته بشه یازمانی ک نزدیک ب ازدواجه؟

یااصلا لزومی نداره اون شخص بدونه

اگه بگیم ودلیلش هم خواست باید توضیح داد؟

خدایا شکرت❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق اعضای خانوادس، به نظرم اول نباید بگین، یکم باهم آشنا بشید، بعد هم بستگی داره جدایی تو چه مرحله ای باشه، مثلا بچه دارند و .... یا فقط عقد بودند. چقدر دیگران میدونند. موقعی که در مورد خانواده های همدیگه میپرسین هم میتونی ازشون بپرسی و هم بهشون بگی. 

اصلا به اون ارتباطی نداره بعدن ک همه چی خیلی جدی شد بگو حالا  نگی مثلا خواهرت گفته مهرم آزاد جونم حلال اصلا خودتو سبک نکن بگو اختلاف داشتن جدا شدن

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن

به نظر من زیاد مهم نیس من بعد از عروسیمون گفتم اونم حرف طلاق تو فامیل پیش اومد بخاطر اون گفتم وگرنه به کسی چه مربوطه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

باید گفته بشه اما نه همون ابتدا 

دلیلش هم لازم نیس توضیح بدی، اگ خودش کنجکاوی کرد بگو من تو زندگی اونها نبودم و طبیعتا خیلی در جریان نیستم

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
مگه میخواد با خواهر و برادر طرف ازدواج کنه؟😑

فکر کردم خود طرف طلاق گرفته

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

لزومی نداره

ببین هروقت در مورد خانوادش و خواهر برادراش و وضعیت تاهلشون صحبت کرد شماهم یه اشاره کنید

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ