2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این عارضه رو نمی‌دونم ولی من خیلی پر خواب شدم! 

من خیلی حساسم

منظورم یکم موقع خواب بین خواب و بیداری دست یا پا ی تکون ریز بگیره اخه قبلا نداشتم. این و مصرف کردم گاهی میشم و گاهی نه خوبم.

کم کم میذارمش کنار. چون تاثیر انچنانی نداشت برام. کلی دکترم رفتم. ازمایشام هم اکی بوده فقط استرس الک ...

چقدر مصرف داری؟ 

من روزی دو تا ۵۰ 

تازه ۳ تا پرانول ۱۰ هم باید بخورم 

شیر هم میدم دخترم رو 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
چقدر مصرف داری؟  من روزی دو تا ۵۰  تازه ۳ تا پرانول ۱۰ هم باید بخورم  شیر هم میدم ...

گلم روزی یدونه میخورم.همش فکر میکردم مریضم و دکتر می رفتم. دکتر داخلی بهم داد. توی سه ماه دوبار ازمایش کامل رفتم . حتی لوپوس و رماتیسم هم تخصصی دادم که همه منفی بودن خدا رو شکر. واسه همین دکتر گفت وسواسی. بخور اسنترا رو.

گلم روزی یدونه میخورم.همش فکر میکردم مریضم و دکتر می رفتم. دکتر داخلی بهم داد. توی سه ماه دوبار ازما ...

آهان 

نه من اضطراب فراگیر و افسردگی دارم 

فعلا افکار منفیم کم شده الحمدلله ولی هنوز اون انگیزه و انرژی و شادی لازم برای زندگی با دو تا بچه رو به دست نیاوردم تازه هر هفته یه جلسه مشاوره هم دارم 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
آهان  نه من اضطراب فراگیر و افسردگی دارم  فعلا افکار منفیم کم شده الحمدلله ولی هنوز اون ...

اخی عزیزم. ایشالا زود اکی میشه با بچه های گلت فقط میخندی....من نه افسرده نیستم فقط از بچگی ترس از بیماری داشتم. گاهی کم میشه گاهی زیاد. خودم میدونم سالمم ولی خب ی حس لعنتی گاهی میاد...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز