2777
2789
عنوان

سرم آی وی آی جی

141 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من دوتا زایمان زودرس داشتم تو ۲۱هفته ،رفتم پیش رزاقی کلی ازمایش نوشت دوتومن شد اونموقع سپتوم هم گفت داری عمل کردم اونم سه تومن 

داروهامو تو بیمارستان که من بیهوش بودم نوشته بود دکترو ندیدم به غیر مکمل انوکسا ۶هزار و سرم ای وی ای جی هم نوشته که نامه نداده اومدم خونه فهمیدم برا اون باید نامه جدا میداد، شهر مرزی بی امکانات هستیم الان احتمالا باردارم چون بیبی حاله انداخت و برای گرفتن سرم خوردم به مشکل،، تو دارو ها نوشته تیتر بتا بدم بعد ۲۴ساعت تکرار کنم خوب بالا رفته بود سرم بزنم ولی شهرمون انقدر بی درو پیکره که حتی یه تیتر نتونستم بدم گفت روزای زوج بیا اخه چجور ۲۴ساعت بعدش تکرار کنم این از این ، 

بدبختی بعدی سرمه نمیشه استان خودمون دکترش نامه بده و نسخه کنه ؟ اصلا چجوریه روند گرفتن سرم کامل توضیح میدید ،میدن بیاریم خونه بزنیم؟ چون مطلقم ؟

راستی رزاقی نوشته به مخض مثبت شدن تست انوکسا بزنم ولی من تو این خرابشده دکتر پیدا نکردم نسخه کنه برام ،تو استان نوبت گرفتم با کلی دعوا یک شهریور داده 

اشکال نداره یه هفته دیر انوکسا بزنم ؟ 

راستی ترشهات قهوه ای هم دارم داستانیه بارداری من 😭

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونه ای ۲/۵ تا ۳ .بازار سیاه امسال تا ۶ هم رفته.من از داروی قبلیم ۳ عدد مونده..تاریخ انقضاش هم تا ۲۰ ...

سرم میگی ؟ من میخوام

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود