2777
2789

یه خواستگار اومده برام البته خونه نیومدن با پدر مادرم مطرح کرده بودن بعدا بهم گفتن که خودشونم رد کردن منم کلا مایل به ازدواج نیستم

ولی واقعا برام سوال پیش اومد چرا دوس دختر خودشونو نمیگیرن یعنی انقد چلمن هستن که ننه باباش براش زن پیدا کنه خودش عرضه نداره؟یا از اینان که به خیال خودشون دوی دختر برا ازدواج نیست؟😐

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

خیلیا نمیگرن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دوس دختر خودشو‌ نگیره باید دوس دختر مردمو‌ بگیره

همینو بگو دا پسرا اینم نمیفهمن😂😂👌

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خب شاید اینی که سنتیه گزینه مناسب تریه خواستگاریه ها عنوز ب ازدواج ختم نشده

اخه بنظرم تو این دور و زمونه خیلی زشت یه پسر گنده مامان باباش واسش زن پیدا کنن

بعدم آخه آدم عاشق بشه بعد ازدواج‌ کنه بهتره

بعضی ها یا خیلی خیلی خیلی مذهبی ان که دوس دختر ندارن(که این افراد با ندرت پیدا میشن)

بعضی ها هم مامان باباشون نمیزاره دوس دخترشون و بگیرن 

بعضی ها هم معتقدن دوست دختر مال گرفتن نیست

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
بعضی ها یا خیلی خیلی خیلی مذهبی آن که دوس دختر ندارن(که این افراد با ندرت پیدا میشن) بعضی ها هم مام ...

بنظرم مورد آخر از همه سمی تره و‌ تو ازدواجش خیانت میکنه

هیچ کدوم مگه سنتی یعنی بقیه امتخاب کنن مگه هرکی سنتی اومد یعنی امروز بیاد فردا قراره عقد کنه... 

سنتی هم وقتی میان شیش ماه دختر پسر رفت و امد میکنن اگه پسند هم شدن ازدواج میکنن.. 

این هنه دختر پسری ک امروز عاشقن فردا فارغ امروز بااین دوستن فردا با یکی دیگه اخرشم هیچی به هیچی از بدی های ازدواج غیر سنتی هست.. 

چون خیلی ها ک دوست میشن اصلا قصد ازدواج ندارن فقط حرف میزنن اشنا بشیم.. اشنا هم شدی اخرش ابا بخوان ایا نخوان.. 

من خالم الان چند ساله دنبال یه دوسته ک بشه ازدواج کنن هیچ پسری قصد ازدواج نداره فقط دنبال سرگرمی هستن.. 

یه سری هام سنتی ازدواج میکنن امروز میره خاستواری فردا عقد میکنن ک اینم احمقانه هست 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اکثرا این مدل پسرا دنبال دخترایی میگردن که اهل دوستیو اینا نباشن دیدم که میگم بخاطره همین میسپرن به ...

خیلی بده

من دوستام اونایی ک سنتی ازدواج‌ کردن قبل شوهرشون چنتا دوس پسر داشتن اکثرا

دوس دختر مردمو میگیرن

دوس دختر خودشونو‌ نه