2777
2789

هرکی تجربه داره لطفااااا بگهههه دکتر برام قرص نوشته از کجا تهیه کنم؟خونه باشم یا برم بیمارستان؟۷هفتمه..

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو خانه هلال احمر داره.

من تو خونه با قرص سقط کردم. ۸ هفته بود

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
خود دکتر چی گفت

گفت بیمارستان بخاطره کرونا خطر داره قرص بخور حالت اگه بد شد برو

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
من رفتم بیمارستان

چند هفتتون بود؟کورتاژ شدین یا با قرص؟اگه با قرص قیمتش چقدرشد

دارو خانه هلال احمر داره. من تو خونه با قرص سقط کردم. ۸ هفته بود

قیمته قرص چقدر شد؟نسخه دارم راحت میدن؟