2777
2789
عنوان

کرونا یا معده درد؟!

3014 بازدید | 22 پست

خانوما ۱۱ هفته باردارم

دیروز بدن درد داشتم و خوب شد کاملا

امروز از صبحه بین دو کتفم درد میکنه .. وجلوی سینم یکم زیر جناق سینه م میسوزه

بخاطر یبوست و سوزش معده شربت داده دکتر بهم ..

نمیدونم کروناس یا نه خیلی نگرانم

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

کرونا هم معده درد داره 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

اگه ادامه دار بود حتما برین دکتر

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساق پاهات درد میکرد؟؟

ببشتر پوست بدنم درد میکرد انگار ضربه خورده بود

یکماهه معده درد دارم آخه

نمیدونم ولی دو سه روز اول کرونا معده درد یا به عبارتی ورم معده و روده مشهوده

ببشتر پوست بدنم درد میکرد انگار ضربه خورده بود

احتمال زیاد کرونا هست ..

سرم بزن _آب هویچ قرص جوشان سوپ چای و آب زیاد

استفاده کن انشالله بلا دوره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اگه ریفلاکس و علائم گوارشی مثل ترش کردن و اینا رو هم داری ،یا درد بین دو کتف بعد غذا خوردن بیشتر میش ...

ترش کردن از اول بارداری داشتم بعدش شد نفخ معده الانم یکهفته س درست نمیتونم غذا بخورم بخاطر حالت تهوع 

احتمال زیاد کرونا هست .. سرم بزن _آب هویچ قرص جوشان سوپ چای و آب زیاد استفاده کن انشالله بلا دوره

توکل بخدا ...

آب هویج که تو بارداری نمیتونم بخورم ولی از صبحه دارم آب و لیموی تازه میخورم همش..

یعنی بدن درد کرونا طی ۷ ساعت تموم میشه؟

آخه از دیروز ساعت ۳ بدن درد داشتم تا ۱۰ شب