2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@بانو_جان_۲۴    

ببین عزیزم شاید زگیل باشه ، فقط خودتون به هیچ عنوان دستکاری نکنید و دکتر برید تشخیص بدن و درمان کنن

چون اگر زگیل باشه خدای نکرده، ویروسیه و ممکنه پخش بشه همون ناحیه یا نواحی دیگه پوست و بدنتون یا به دیگران، دست بهش نزنید و فقط پزشک پوست برید هیچ نگران نباشید انشاءالله که مشکلی نباشه 🌹 اینا هم احتمال بودن برای اطمینان برید دکتر

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
سلام عزیزم خوبی؟اومدم جواب تاپیکی که گفتی ی چیز زیرپوستی رو انگشت پاته بدم،دیدم تاپیکت نیس غیب شد

اره عزیزم ترکید😐😂

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
ببین عزیزم شاید زگیل باشه ، فقط خودتون به هیچ عنوان دستکاری نکنید و دکتر برید تشخیص بدن و درمان کنن ...

ممنون نه خودم ترکوندمش چرک بود رفت خوب شد سریع🌹💕

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید