2777
2789
عنوان

سوال

1508 بازدید | 4 پست

سلام.دوستان دخترم دوسالشه.اسهال داره حتی توی خواب هم اسهال داشته دیشب.دارو دیسیکلومین نمیخوره.تو این شرایط میترسم ببرمش دکتر.به نظرتون چی بهش بدم بخوره

۱۰تا ساشه کیدی‌لاکت بگیر روزی یدونه بده بهش

زنگ گلوکونات بگیر روزی ۵سی‌سی بده

یه آمپول خوراکی ویتامین آ بگیر، ینی آمپوله ولی تو بده بخوره

گوشت گوسفند کباب کن بعد با ساطور ریز ریز کن با کته بدون روغن بده بخوره

میوه و سبزیجات خام به هیچ وجه فعلا نده تا معده ش یکم قوی بشه بعد، اگه مکمل آهن میدی فعلا قطع کن

!WTF : Wow That's Fantastic

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰تا ساشه کیدی‌لاکت بگیر روزی یدونه بده بهش زنگ گلوکونات بگیر روزی ۵سی‌سی بده یه آمپول خوراکی ویتا ...

ممنون از لطفتون.اگه ببرمش دکتر قطعا بستریش میکنه.شرایط اینجا هم فوق قرمز اکثرا هم که بستری هستن ناقل هستن🥺🥺

ممنون از لطفتون.اگه ببرمش دکتر قطعا بستریش میکنه.شرایط اینجا هم فوق قرمز اکثرا هم که بستری هستن ناقل ...

ببین بستری اگه بکنن فقط برا اینه که آب بدن از دست رفته شو با سرم جبران کنن، اگه الان در حدی بی‌حال نیوفتاده که مثلا زرد سده باشه صورتش لباش خشک شده باشه، حالت خواب و بیدارش فرقی نداشته باشه از شدت بی‌حالی، اگه اینطوری نیست، ینی آب بدنش اونقدی کم نشه ک سرم بخاد، همینا رو بده بهش، زیر و نعنا دم کن با یکم نبات بهش بده آب ولرم یا دمای محیط بده آب سرد نده، سوپ خیلی عالیه، سوپ ماهیچه با جو بپز بهش بده تا آب بدنش تامین بشه

!WTF : Wow That's Fantastic