2777
2789
عنوان

دلیل تهوع بعد غذا چی میتونی باشه؟

1102 بازدید | 26 پست

مطمئنم حامله نیستم. ولی الان مدتیه بعد خوردن غذا مخصوصا چرب تهوع میگیرم. قبلا هم یه مدت اینجوری شده بودم خوب شدم الان باز دوباره… صبح ها هم بعد بیدار شدن کمی تهوع دارم. بخاطر کرونا واقعا میترسم برم ازمایش

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

منم دوماهم بود سر دوقلوهام همین حالت رو داستم چقدرم بیبی چک زدم منفی میومد آخرش اینقد حالت تهوع پیدا کردم که رفتم آز گفتن بتات خیلی بالاس سه چهارماهته که بعد معلوم شد دوقلو دارم 😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوماهم بود سر دوقلوهام همین حالت رو داستم چقدرم بیبی چک زدم منفی میومد آخرش اینقد حالت تهوع پیدا ...

عزیزم😍

نه من مطمئنم باردار نیستم گفتم که چند مدت پیشم اینجوری شده بودم

عزیزم😍 نه من مطمئنم باردار نیستم گفتم که چند مدت پیشم اینجوری شده بودم

آها

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
اصلا آدم پرخوری نیستم اخه

چی بگم والا من خودم پرخوری میکنم بعدش حالم بد میشه😁

❤❤گـروه رز قـرمـز❤❤وزن اولیه۱۱۷❤هدف اول۱۱۵❤هدف دوم۱۱۰❤هدف سوم۱۰۵❤هدف چهارم۱۰۰❤
عفونت معده هم میشه منم دقیقا مثل شما بودم غذای چرب میخوردم حالت تهوع داشتم

چجوری مشخص میشه؟ پزشک تشخیص میده یا ازمایش؟