2777
2789

سلام خانما.

اینو کی می‌نویسم اصلا حالم مساعد نیست و به شدت ناراحت و عصبیم‌ 

اما به رسم هر روز شکر میکنیم باهم خدارو

۱-خدایا شکرت برای اینکه پدر شوهرم زنده اس و نفس می‌کشه

۲-خدایا شکرت که همسرم زنده اس و سالمه

۳-خدایاشکرت که همسرم رفته نون حلال بیاره

۴-خدایا شکرت که پدر و مادرم سالمن.

۵-خدایا شکرت که بچه ی جاریم سالمه

۱ خدایا شکرت که مامانم دلش به رحم اومد

۲خدایا شکرت که صدای منَ بندتو میشنوی

۳خدایا شکرت که هوامو داری

۴خدایا کرت بابت وجود عشقم 

۵خدایا برای تمام داشته هام و نداشته هام شکرت

من حسابم ز ، همه مرُدم این شهر جداست   من امیدم به خدا بعد خدا،هم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱. خدایا شکرت که پسرم هرروز داره بهتر میشه 

۲. خدایا شکرت که دوباره بهم نی نی دادی 

۳. خدایا شکرت که زندگیمون میگذره 

۴. خدایا شکرت که همسر خوبی دارم 

۵. خدایا شکرت که همیشه راه توبه و تحول رو برامون میذاری

❤️

!WTF : Wow That's Fantastic

خدایا بخاطر همه چیز هایی که دادی،ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، ندادی می گی دادم، اصلا نمی خوای بدی، نداده بودی فکر کردی دادی، نمی دی هی می گی می دم... 

شکرتتتتت❤️❤️❤️❤️

دعای شکرگزاری مورد علاقه ی من

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خدایا شکرت که همسرمو دارم

خدایا شکرت که بچه نداریم

خدایا شکرت که خانواده خودمو خانواده همسرم سالمیم

خدایا شکرت که مشکل مالی نداریم

خدایا شکرت که کار پیدا کردم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

خدایا بخاطر داده و نداده ت شکر

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

خدایا شکرت که با جاریم قطع ارتباط کردم

خدایا شکرت که سالمم 

خدایا شکرت که خونم جابه جا کردم

خدایا شکرت که با همسایه های خوبی دارم

خدایا شکرت که  بهم بچه دادی

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

خدایا شکرت که همسرم هست،،خدایا شکرت که دوتا بچه سالم و صالح دادی بهم،،،خدایا شکرت که پدرمو دارم،،،بخاطر وجود برکت تو زندگیم شکر،،،خدایا شکر که سالمیم و محتاج دکتر و دوا و درمون نیستیم،،،خدایا هزاران بار شکرت

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست،وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست،حال متکلم از کلامش پیداست،از کوزه همان برون تراود که در اوست

خدایا شکرت ک تن خانوادم سالمه 

خدایا شرکت ک بهم ی پسر سالم دادی 

خدایا شکرت منو از خیلی کارای بد دور نگه داشتی 

خدایا شکرت ک نمیزاری توو زندگی م تنها تصمیم بگیرم 

خدایا شکرت ک همیشه کنارمی و کمکم میکنی

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      

خدایا شکرت خانواده ای خوب و دوست داشتنی دارم

خدایا شکرت هوام رو داری

خدایا شکرت ب من و خانواده ام سلامتی دادی

خدایا شکرت بابت همه داشته ها و نداشته هام

خدایا شکرت من رو به هدفم میرسونی

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
@ظهور_313     @عشق5     @_درنا_    

خدایا شکرت دیشب خوب خوابیدم

خدایا شکرت که استرسم رو کم میکنی

خدایا شکرت به خاطر دخترای گلم

خدایا شکرت به خاطر پسرم

خدایا شکرت به خاطر همسر خوبم

خدایا شکرت به خاطر نعمت های فراوونت

خدایا عاشقتم دوست دارم از اینکه هستی و از من خسته نمیشی

خدایا شکرت که حال اسی رو خوب میکنی

و خدایی که بشدت کافیست......

خدایا شکرت دیشب پرچم های عزای امام حسین رو با همسرم برپا کردیم 

خدایا شکرت که منو همسرم دیوانه وار عاشق امام حسینیم 

خدایا شکرت اول محرم منو همسرم تونستیم روزه بگیریم برای حاحتمون که ان شاء الله باردار بشم 

خدایا شکرت که نعمت خواب راحت رو بهم دادی . 

خدایا شکرت امروز قراره نذری درست کنم بفرستم برای سربازها 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹