2777
2789
عنوان

خدایی واسه اونایی که شمال میرن و عروسی میگیرن...

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 35 پست

خداییش تو این شرایطی ک اینقدر فوتی داریم کی دل و دماغ عروسی و خوشی داره؟ باید عزای عمومی اعلام کنند. دیروز ۵۸۰ نفرو از دست دادیم. میدونین یعنی چند نفر داغدار شدن؟

مسئولین هم بفکر نیستن خودمون باید برای جونمون تلاش کنیم

❤️
نمیتونید تو خونه عزاداری کنید؟ دلتون برای کادر درمان نمیسوزه ! حتما باید برید تو خیابون تا امام حسین ...

ما نگفتیم موافق هیئت رفتن هستیم. گفتیم اگه قراره به گیر دادن باشه. یا به هر دو طرف یکسان گیر بدین، یا اصلا گیر ندین!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش تو این شرایطی ک اینقدر فوتی داریم کی دل و دماغ عروسی و خوشی داره؟ باید عزای عمومی اعلام کنند. ...

اتفاقا خیلیا دل و دماغ عروسی دارن من ارایشگرم میدونی این چند مدت چقد عروس داشتم و شلوغ بود؟تازه نه فقط عکاسی بلکه مهمونی و تالارو مهمون و..

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...
نمیتونید تو خونه عزاداری کنید؟ دلتون برای کادر درمان نمیسوزه ! حتما باید برید تو خیابون تا امام حسین ...

به شخصه ادمی هستم ک هرکاری بخوام میکنم نظر دیگران واسم مهم نیست قصد رفتن ندارم ولی اگرم برم کسی نمیتونه چیزی بگه یا جلومو بگیره موفق باشی 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
به شخصه ادمی هستم ک هرکاری بخوام میکنم نظر دیگران واسم مهم نیست قصد رفتن ندارم ولی اگرم برم کسی نمیت ...

آفرین به شما که جون ادما واستون مهمه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ما نگفتیم موافق هیئت رفتن هستیم. گفتیم اگه قراره به گیر دادن باشه. یا به هر دو طرف یکسان گیر بدین، ی ...

منم موافقم باید به عروسیا و ... هم گیر بدن اما کو گوش شنوا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نه بحث لازمه نه لج بازی باید باهم شروع کنیم عزاداری تو خونه هامون کنیم خداشاهده حق الناسه 2ساله من جایی نرفتم چندجا دعوت شدیم نرفتیم نه فقط بخاطر خودمون بخاطر همه مردم پوسیدیم تو خونه ولی تحمل کردیم بخاطر خودتون بچهاتونم شده بمونید تو خونه چه فرقی داره عزداری تو خونه یا هئت

آفرین به شما که جون ادما واستون مهمه

اره مهمه چون ی سالو نیمه حسرت تولد و عروسی و هییت و همه چی رو دلم مونده ولی تو همین سایت استارتر راست میگه هروقت بحث تفریح شد همه ی جوری خودشونو قانع کردن ک باید برن وقت عذا یادشون اومد کادر درمان خستن 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
اتفاقا خیلیا دل و دماغ عروسی دارن من ارایشگرم میدونی این چند مدت چقد عروس داشتم و شلوغ بود؟تازه نه ف ...

اینا همش فرافکنی هستش خواهر. تا حرف کم میارن متوسل میشن به آی مسئولین فلانن آی نظام فلانه آی ما دیگه دل و دماغ نداریم آی نفس کشیدن هم حرامه و از اینجور حرفا 

اره مهمه چون ی سالو نیمه حسرت تولد و عروسی و هییت و همه چی رو دلم مونده ولی تو همین سایت استارتر راس ...

اخه مگه مسابقه اس یا لجبازی ؟ من خودم نه عروسی رفتم و نه سفر و ... چرا من باید تاوان بدم؟ مثلا امسال نرید هیئت دینتون فراموش میشه یا به امام حسین توهین میشه ؟ مگه برای چشم تو هم چشمی میرید تازه خدایی جمعیتی که برای محرم‌ میان خیلی زیادن لجبازی نکنیم حداقل ما مثل اونایی که رعایت نمیکنن نباشیم 

اره مهمه چون ی سالو نیمه حسرت تولد و عروسی و هییت و همه چی رو دلم مونده ولی تو همین سایت استارتر راس ...

اونقدر تاپیک دیدم طرف رفته خرید، کلی هم خرید کرده، عکس خریداش رو گذاشته بعد آخرشم گفته دیگه گیر ندین زیاد خونه بودم دلم پوسید!! بعد همه همچین گفتن حالا عیب نداره دیگه چقدر تحمل کنیم حق داری و ... خودت هم دیدی. 

عزیزم حق با شماست. اما الان یکمی فرق میکنه، خیلی اوضاع داغونه، جا برای بستری نیس، مریضا روی زمین خوابیدن، دکتره می‌گفت حتی فشار اکسیژن کمه و جوونامون دارن از دست میرن.ض

می‌دونم دل همه گرفته، اما یکمی خودمون رعایت کنیم لااقل محیطهای سرپوشیده نریم شاید درست بشه

❤️
اخه مگه مسابقه اس یا لجبازی ؟ من خودم نه عروسی رفتم و نه سفر و ... چرا من باید تاوان بدم؟ مثلا امسال ...

ن هیچ چشم و هم چشمی درکار نیست یکی مثل منم میشینه توخونه هیجا نمیره ولی تایم تعطیلات و عیدا کسی دلسوز کادر درمان نیست این واسم عجیب بود

اونقدر تاپیک دیدم طرف رفته خرید، کلی هم خرید کرده، عکس خریداش رو گذاشته بعد آخرشم گفته دیگه گیر ندین ...

اره دقیقا دیدم