2777
2789
عنوان

مهربونا میشه بیاید دعا کنید 😔

108 بازدید | 21 پست

کرونا‌گرفتیم برا چندمین بار

جالب اینه همیشه از بقیه میگیریم چون خیلی خیلی رعایت میکنیم بیشتر وقتا دوتا ماسک روهم

بعد اونایی ک ماسک نمیزنن مریضم نمیشن انگار

پسرم نزدیک ۵روزه تب داره همین الان داره تو خواب ناله میکنه از درد .خودمم باردارم 

توروخدا دعاکنید این ویروس لعنتی از خونمون بره بیرون خیلی کلافم

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاالله خوب میشید  براتون دعا کردم♥️🤲

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
حمد میخونم براتون بحق امشب الهی زود خوب شین

ممنون عزیزم .بیدار شدم شربت بچه رو بدم حس سوزش و درد گلو دارم 😔

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد
انشالاه خوب میشید عزیزم کندر دم کن بخورید معجزه میکنه اب سیب و‌ اب هویج هم زیاد بخورید

ممنونم مهربون

اللهم اشف کل مریض

ممنون

ببین من پارسال و امسال رعایت کردم میترسیدم استرس داشتم گریه میکردیم وای نریم شهرستان خانواده شوهرم دوبارشم مریض شدم شدید حالاالان رعایت نمیکنم زدم ب بیخیالی هیچیمم نمیشه حس میکنم فکرکنم جذب میکنم همیشه اینطوربودم

رنگ ولایتhaircolorist
عزیزم تا حد ممکن معاشرت رو ممنوع کنید خب گلم الهی ایشالا پسرتم بهتر میشه آب و همراه لیمو تازه زیاد ب ...

شوهرم از سرکار میاره همیشه

بیشتر همکاراش ماسک نمیزنن

عزيزم ايشالا زودتر سلامت بشين فقط خيلي توروخدا مايعات مقوي. بخورين و سوپ ماهيچه تا بدنتون قوي باشه و شرش كنده شه

شهرما كه افتضاحه از دوست و اشنا و فاميل خيليا درگيرن😔 

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

ایشالله خوب میشی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌