2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

179 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من یک سال و نیمه جراحی بینی انجام دادم ولی بینیم خیلی زشته نیم رخش که اصلا قوس نداره خیلی بزرگه و سوراخاشم مدل اشکی و به شدت بزرگ میخوام ببینم کسی پیش باستانی نژاد عمل ترمیمی انجام داده یا پیش ذوالقدری  هرکسی انجام داده بیاد بگه یا کلا پیش هر دکتری که ترمیمی انجام دادین و خوب بوده از تجربیاتتو بگین واقعا دیونه شدم از بس دنبال دکتر گشتم خسته شدم لطفا کمکم کنید

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال اون موقع فک کنم ۲۰ بود الان انگتر دو برابر شده کج بود با سوراخای بد

منم پیش دکتر مقتدر برج ۶نوبت دارم معاینم کرد البته عمل ترمیمی  قبلش جای دیگ بودم بهم گفت ۲۰ میلیون البته ایرادای بینی من جزیی وداغون نبی خودشم گفترواقعا بیست میلیونم زیاده واس بینیت هزینه بخوای دوباره کنی چون ایراد بینیم خیلی جزیی بود و  خودم ادم حساسی هستم

منم پیش دکتر مقتدر برج ۶نوبت دارم معاینم کرد البته عمل ترمیمی  قبلش جای دیگ بودم بهم گفت ۲۰ میل ...

میشه هروقت عمل کردی بهم خبر بدی ؟

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،،