2777
2789
عنوان

طلاق. مهریه. نفقه

239 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها خیلی وقتی تایپیک سوال نذاشتم... هر سوال و راهنمایی خواستید بپرسید و مطرح کنید... 

هر سوال دیگم درباره کارای ثبت قضایی داشتید بپرسید 🥰

(وی کارمند دفتر قضایی است🤣) 

آخ خدا خیرت بده.ببین من مهریم میخوام اجرا بزارم واس اجراییه رفته اداره ثبت بهمم اس ام اس اومد که تشکیل پرونده دادن.سوال اولم اینکه به شوهرمم اس ام اس دادن؟یعنی میدونی مهریه اجرا گزاشتم؟سوال دوم به نظرت کی دادگاه اولم تشکیل میشه و تا چه قدر طول میکشه مهریم پرداخت شه

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاقم نمیده

مشکل خاصی هم نداره غیر اینکه ۱۷ سال ازم بزرگتر و ازدواجم زوری بوده و من ازش بیزارم

چ کنننننننم😭

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
آخ خدا خیرت بده.ببین من مهریم میخوام اجرا بزارم واس اجراییه رفته اداره ثبت بهمم اس ام اس اومد که تشک ...

ببین توی مراحل اجرای ثبت معمولا طرف نمی‌فهمه  ولی موزدایی بوده که مردا آمدن دفتر و دستشون نامه اجرای اسناد بوده... قطعی نمیتونم بگم نمی‌فهمه... و تا نری دفتر قضایی و ثبتش نکنی اقدام قانونی برای مهریه انجام ندادی... آقا درصورت داشتن ثنا از اقدام شما برای مهریه مطلع میشه و حالا بعد تشکیل پرونده معمولا اعسار میذارن

جلسه های دعاوی خانواده خیلی طولانیه ولی ممکنه شعبه که پرونده ارجاع میشه سریع رسیدگی کنن یک ماه تا حدود دوماه شاید طول بکشه باز به خلوتی شعبه ربط داره

اشتباه گفتم منظورم این بود کسی که از جهیزیش سیاهه نداشته باشه باید چکار کنخ

عزیزم اونایی که آمدن جهازو دیدن 5 تا 6 نفرشون زیر لیست اقلامی که یادته بردی برای جهازو امضاع کنن  اون و به عنوان سیاهه ارائه بده معمولا قبول میکنن 

طلاقم نمیده مشکل خاصی هم نداره غیر اینکه ۱۷ سال ازم بزرگتر و ازدواجم زوری بوده و من ازش بیزارم چ ک ...

اگر زبونم لال تحت شرایط نیستی و واقعا قصد جدایی داری میشه طلاق به درخواست زوجه اقدام کنی که یه سری ادله میخواد محکم

شرمنده یه سوال دیگه بپرسم چون خیلی حال روحیم بده و استرس دارم شوهرم بم نامردی کرده.ببین حقوق بگیره دولته نامزدم مام عقد کردیم.مهرم۳۰۰تاس میتونم مهریم به صورت قسطی تا آخرش بگیرم یا پیش قسط بگیرم البته هیچ مال و اموالی نداره فقط تو بورس سرمایه گزاری کرده و کارمند رسمی دولته 

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
اگر زبونم لال تحت شرایط نیستی و واقعا قصد جدایی داری میشه طلاق به درخواست زوجه اقدام کنی که یه سری ا ...

ینی چی تحت شرایط نیستم

ادله ب درخواست زوجه چیع

ببخشید من سنم کمه نمیدونم اینارو🥺

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*