2777
2789
عنوان

طلاق. مهریه. نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست
شرمنده یه سوال دیگه بپرسم چون خیلی حال روحیم بده و استرس دارم شوهرم بم نامردی کرده.ببین حقوق بگیره د ...

من طی چیزایی که این دوسه سال دیدم... مهریه اونم سکه و طلا خیلی سخته... یعنی ملک بود و زمین میشد گفت زود بهت میدادن... ولی سکه خیلی سخته چون با مرد خیلی راه میان و دیدم که مرد با اعسار سکه رو کرده هر 15 ماه یک سکه. و بازم آمد و تعدیل مهریه زد ک ندارم و زمانش و بیشتر کنن... اگر رای بیاد و بره اجرای احکام طبق رای و زمان پرداخت مهریه میتونی حساب ها و اموالش رو توقیف کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی تحت شرایط نیستم ادله ب درخواست زوجه چیع ببخشید من سنم کمه نمیدونم اینارو🥺

دلایل محکم مثلا رای تمکین که به نفعته یا اگر کتکت زده  نامه پزشکی قانونی داری اینارو با نامه مشاوره و سند ازدواج و شناسنامه میبری دفاتر قضایی 

اگر هیچ کدوم از مدارک بالا نبود یک استشهادی مبنی بر اینکه در سختی و رنج هستی مینویسی با ذکر تمامی موارد و کسانی ک از زندگیت خبر دارن زیرش رو امضا میکنن و مببری دفاتر و ثبت میکنی

فقط قبلشاز سختیای راه باخبر شو و اگر واقعا تحت تاثیر شرایط فعلی نیستی قدم بردار چون هیچی جبران پذیر نیست و ممکنه ضعیت بد تر شهاول با یه مشاور حقوقی حرف بزن

دلایل محکم مثلا رای تمکین که به نفعته یا اگر کتکت زده  نامه پزشکی قانونی داری اینارو با نامه مش ...

خیلی ممنونم♥️

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
جانم

مرسی.خانمی پنج سال پیش جدا شده مهریه اش سیزده تا سکه بوده ک قرار شد ماهانه ی ربع پرداخت بشه ک فقط ماهی ی تومن دادن و الان آقا گفتن صدتومن پرداخت میکنم بقیه رو ببخش در قبال حضانت فرزند.الان دختر ۵سالشه از اولم با مادر بوده برای حضانت دائم و بخشش بقیه مهریه دفتر اسناد برن کفایت می‌کنه یا باید برن دادگاه مراحلش چجوریع ک حضانت دائم فرزند رو بگیرن و همه کاراشو مادر بتونه انجام بده پاسپورت خروج از کشور کارای اداری بانکی و ...

مرسی.خانمی پنج سال پیش جدا شده مهریه اش سیزده تا سکه بوده ک قرار شد ماهانه ی ربع پرداخت بشه ک فقط ما ...

به نظر با توافق تو دفتر خونه حل میشه ولی برای حضانت به توافق بسنده نکنن حتما  دادخواست حضانت بزنن برای بچشون  و اون برگ توافق هم بذارن رو‌پرونده که دیگ اقا نتونه به هر بهانه بچه رو ببره و دیگ نیاره

به نظر با توافق تو دفتر خونه حل میشه ولی برای حضانت به توافق بسنده نکنن حتما  دادخواست حضانت بز ...

الان میشه دادخواست حضانت چون الان بچه حضانتشو با مادره تا هفت سالگی الان بچه پنج سالشه الان برن دادخواست بدن؟