2777
2789
فقط در یه صورت تعلق نمیگیره عدم تمکین... شاید موارد دیگم باشه ولی ما همیشه با خانم هایی روبه رو ایم ...

به دوشیزه ام نفقه تعلق نمیگیره من اتفاقا خوشم اومد گفتین بلدید که سوال کردم کلا چالش رو دوست دارم کجا مشغول به کار هستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتیم کسی رو که در هر بار مطالبه رای قرار عدم استماع خورده 😊همیشه هم به نفع نیست گاهی حکم به بی حق ...

کم پیش میاد دیگه شما که دستت تو کار هست اگر وکیل داشته باشه پای کار کم پیش میاد 

به دوشیزه ام نفقه تعلق نمیگیره من اتفاقا خوشم اومد گفتین بلدید که سوال کردم کلا چالش رو دوست دارم کج ...

یه چیز عجیب بگم ما تمکین دوران عقدو هم عام میزنیم هم خاص بعد اگر رای بیاد بر تمکین چه جوریه... این همیشه برام سواله 🤣آخه عقد خاص نداره معمولا فقط عامه

من دفتر خدمات قضایی

یه چیز عجیب بگم ما تمکین دوران عقدو هم عام میزنیم هم خاص بعد اگر رای بیاد بر تمکین چه جوریه... این ه ...

عقد خاص شروط خاص تمکین در اون ذکر شده عزیزم حالا چرا میخندی خوشحالم پیدا کردم یک نفرو تهران هستی ؟ مدرک معتبر حقوقی داری ؟ اگر کار باشه دفتر تست میدی ؟ 

عقد خاص شروط خاص تمکین در اون ذکر شده عزیزم حالا چرا میخندی خوشحالم پیدا کردم یک نفرو تهران هستی ؟ م ...

من اصفهانم متاسفانه ولی میتونم شماره دفترم نو بدم که خواستی در ارتباط باشم 

خندم مال اون موقع است که دارم ثبت میکنم از طرف روم نمیشه بپرسم عام و خاص. 

بعضیا هستن میان فقط خاص میزنن و تاکید دارن فقط خاص بزن 😑آدم درمونده میشع

من اصفهانم متاسفانه ولی میتونم شماره دفترم نو بدم که خواستی در ارتباط باشم  خندم مال اون موقع ...

عزیزم من دنبال ی مشاور حقوقی برای دفترم تهران هستم مشاور خودمون متاسفانه فوت شدن و کار سنگین شده برای اعضا 

عزیزم من دنبال ی مشاور حقوقی برای دفترم تهران هستم مشاور خودمون متاسفانه فوت شدن و کار سنگین شده برا ...

ای وای... خدا رحمتش کنه🍁اگر کمکی چیزی خواستید برای ارزش منطقه ای و ناحیه و شورا ها و چیزایی دیگ ک مرجع اصفهان بود میتونین روکمکم حساب کنین 😍