الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مراحل طلاق توافقی چه جوریه؟مهریه چی؟اون رو اگر بخواد اقساطی بگیره میتونن زن و شوهر خودشون به دادگاه ...
عزیز برای طلاق توافقی باید برید مشاوره و ثبت نام در سامانه تصمیم و بعد با نامه برید دفاتر قضایی... و برای مهریه گام اول بری دفتری ک ازدواج کردی و نامه بگیری برای اداره ثبت اسناد برای مهریه
اگ حقوق مرد ۴ میلیون باشه چقدرش ب زن میرسه اگ مهرش رو قسطی بخواد؟
عزیزم وقتی مطالبه مهریه زدی رای دادگاه بریده ماهی مثلا 1 سکه... وقتی رفته اجرا مال معرفی میکنی مثلا میگی حسابش پول داره اجرای احکام از تمامی بانک ها استعلام میکنه و شما اون حساب و مسدود میکنی... اول باید پرونده بره اجرا بعد رو حقوقش برای مهریه اقدام میکنی
فقط در یه صورت تعلق نمیگیره عدم تمکین... شاید موارد دیگم باشه ولی ما همیشه با خانم هایی روبه رو ایم ک رای تمکین به نفعش ن نیست... خوب بگید ماهم بعد دوسال کار یاد بگیریم عزیز