2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحل طلاق توافقی چه جوریه؟مهریه چی؟اون رو اگر بخواد اقساطی بگیره میتونن زن و شوهر خودشون به دادگاه ...

عزیز برای طلاق توافقی باید برید مشاوره و ثبت نام در سامانه تصمیم و بعد با نامه برید دفاتر قضایی... و برای مهریه گام اول بری دفتری ک ازدواج کردی و نامه بگیری برای اداره ثبت اسناد برای مهریه 

اگ حقوق مرد ۴ میلیون باشه  چقدرش ب زن میرسه اگ مهرش رو قسطی بخواد؟

عزیزم وقتی مطالبه مهریه زدی رای دادگاه بریده ماهی مثلا 1 سکه... وقتی رفته اجرا مال معرفی میکنی مثلا میگی حسابش پول داره اجرای احکام از تمامی بانک ها استعلام میکنه و شما اون حساب و مسدود میکنی... اول باید پرونده بره اجرا بعد رو حقوقش برای مهریه اقدام میکنی

شوهر من اصلا نمیاد دادگاه تکلیف نفقه من چیه!؟

رای و مگه غیابی نمیدن... بلاخره رای میدن که... باید ببینیم رای چه مدل مثلا حکم به بی حقی شمامیده یا قرار عدم استماع میزنه

فقط همین ؟  من وکیلم خودم گفتی اطلاعات داری پرسیدم

فقط در یه صورت تعلق نمیگیره عدم تمکین... شاید موارد دیگم باشه ولی ما همیشه با خانم هایی روبه رو ایم ک رای تمکین به نفعش ن نیست... خوب بگید ماهم بعد دوسال کار یاد بگیریم عزیز