2777
2789
عنوان

فضای مجازی

224 بازدید | 22 پست

دوستان به نظرتون ما جنبه فضای مجازی رو داریم؟؟یه چیزای عجیب و غریب مثه کراش و دیستنس و..طرف متاهل از همین فضا وارد رابطه های به قول خودشون عادی  میشه بعد اخرش خودتون میدونین چی میشه...یا مجردا به نظرتون چیزی به اسم عفت براشون اهمیت داره؟؟فقط نگید ضد فضای مجازی داریم یه بحث گروهی میکنیم

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جنبه طرف مربوطه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عده کمی ندارن عفت برای قدیم بود الان معنایی نداره، اینارو به هم ربط ندین خداییش

یعنی چون الان جدیده کسی نباید عفت داشته باشه؟

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
فضای مجازی هم نبود همین بود کسی که خراب باشه با کمترین امکاناتم خرابه

اونکه آره ولی به نظرم شده یه موقعیت واسه هوسران ها خیلی از مردم جنبه خیانت دارن فقط کافیه تحریک بشن مطمئنا امار خیانت نسبت به ده سال پیش خیلی خیلی بیشتر شده

اینستاگرام و کلا فضاهای مجازی یک ابزار هستند مثل هر ابزار دیگه.

قطعا مفید یا مضر بودنش به طرز استفاده ی افراد بستگی داره.

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
منظورت از این جمله که گفتی چیه: یا مجردا به نظرتون چیزی به اسم عفت براشون اهمیت داره؟؟

یعنی این ازدواج سفید یعنی روابط آزاد یعنی همین لب ها و بوسه هایی که تو کوچه ها از هم میگیرن و فیلماش دراومده

یعنی چون الان جدیده کسی نباید عفت داشته باشه؟

ربطی نداره ببین اینایی که میگی خیانت کردن تو فضای مجازی، اینا همون جوگیر هایی هستن که معنی متاهل و متعهد بودن رو نمیدونن که درصدشون کمه

میشه بگی منظورت از چه حرفای دختراس که میگی عفت ندارن؟؟ نکنه شوخی و خنده

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
من برای نوجوون ها نگرانم ولی سن و سال خودمون دیگه نه چون آدم اگه تا این سن و سال پاک مونده باشه بعدش ...

بیشتر همین جوان ها در خطرن ولی اشتباه یه لحظس بزرگ و کوچیک نمیشناسه باور کن

یعنی این ازدواج سفید یعنی روابط آزاد یعنی همین لب ها و بوسه هایی که تو کوچه ها از هم میگیرن و فیلماش ...

همه مجردها که اینجوری نیستند.

مجرد هم داریم که اهل هیچی نیست پس وقتی حرف میزنیم باید به واژه ی "بعضی"هم اشاره کنیم

اینستاگرام و کلا فضاهای مجازی یک ابزار هستند مثل هر ابزار دیگه. قطعا مفید یا مضر بودنش به طرز استفا ...

خیلیها معتقدن اینستاگرام فضای جامعه رو خراب کرده،اما به نظر من اینستاگرام داره خرابی برخی افراد جامعه رو به نمایش میزاره.

ولی خانواده ها باید برای بچه های نوجوان که شخصیتشون به شدت منعطف و در حال شکل گیری هست،محدودیت هایی بزارن.روی من شاید تاثیر منفی نداشته باشه،اما باید حواستون به بچه های کوچیک ونوجوانتون باشه.

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!