2777
2789

پسر خواهر شوهرم 17،18 سالشه و اومده خواستگاری خواهرم و خواهرمم 20 سالشه 

از هیچ لحاظی بهم نمیخورن خواهرمم میگه نمیخوام چند بار گفته و جواب رد رو شنیده از دوسه ماه پیش هم همش برای خواهرم مزاحمت ایجاد میکنه پیام میده تهدید میکنه خیلی حرفای دیگه و همش هم فکر میکنه خواهرم میخوادش من و شوهرم نمیذاریم و حتی شوهرم ( داییش) رو هم تهدید کرده که یه بلایی سرت میارم میدونم بچس هیچی حالیش نمیشه بخاطر همین پدرم خیلی محترمانه جواب رد بهشون دادن و به پدر شوهرمم گفتن این وصلت اصلا امکان نداره ولی اون پسره دست از پی ام دادن برنمیداره خواهرمم همش توی لیست رد میذارتش باز با یه شماره جدید پیام میده و مزاحمت ایجاد میکنه نمیتونه هم شمارشو عوض کنه چون همه همکلاسیای دانشگاهش دارن 

خلاصه چند روزه پیامای مثل اینکه "تو دو دل هستی و بقیه بجات حرف میزنن تو منو میخوای" و ازین حرفا میزنه خواهرم بهش گفته برو گمشو احمق بیشعور پیام نده من ازت متنفرم و این پسر هم تهدید به بی ابرویی کرده و گفته شمارتو میرم پخش میکنم همش پسرا بهت زنگ بزنن

ادامشو میگم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

عه وا چ بیشعوره اه سیریش

ب خونوادش گفتن پدرت؟

بگین میدیمت دس پلیس فتا

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

امروز خواهر شوهرم به شوهرم زنگ زده که تو باید بیای طرف پسر منو بگیری طرف زنت و خواهرزنت نباش

شوهرمم گفته مقصر پسر توئه تو پسرتو ادب کن که پیام نده مزاحم نشه اونم گفته از دست من خارجه ففط بهت بگم حالا که طرف اونا رو میگیری اگه یه وقتی پسرم توی خیابون با چند تا جوون دزدیدش حرفی نزنی!!!!

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به بهونه اینکه دوستاش و همکلاسی هاش شماره شو دارن شمارشو عوض نمیکنه ! عجب !!! خب دوباره به دوستاش پی ام بده این شماره جدیدمه 🤷🏻‍♀️ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

خلاصه شوهرم که از سرکار اومد با خواهرم رفت پلیس فتا اونجا بهش گفتن فردا صبح باید یه جای دیگه بره بعد م بره آگاهی شکایت کته 

امروز خواهر شوهرم به شوهرم زنگ زده که تو باید بیای طرف پسر منو بگیری طرف زنت و خواهرزنت نباش شوهرمم ...

خب برید شکایت کنید پرونده درست کنید این تهدیده ها !! عجب پسر سیریشی اه 😡

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

کلی حرف هم پشت سر خواهرم گفته مثلا گفته اول که پیامش دادم منو نمیشناخته ازم شارژ گرفته درصورتیکه اصلاااااا خواهرم اهل این حرفا نیست 

به بهونه اینکه دوستاش و همکلاسی هاش شماره شو دارن شمارشو عوض نمیکنه ! عجب !!! خب دوباره به دوستاش پی ...

بدست اوردن شماره ک کار سختی نیس

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
عه وا چ بیشعوره اه سیریش ب خونوادش گفتن پدرت؟ بگین میدیمت دس پلیس فتا

اره بابا مادرش اول که میگفت من نکیتونم کاری کنم به حرفم نمیکنه امروز که شوهرم باهاش حرف زده بهش گفته من پشت پسرمو خالی نمیکنم ببین چه بلاهایی سرتون میاد به شوهرمم گفته تو دختر داری دخالت نکن بذار پسرم هر کاری میخواد بکنه و گرنه دخترت که بزرگ شد تو رو من بد نام میکنم یه بلایی سر دخترتم میاد

اره بابا مادرش اول که میگفت من نکیتونم کاری کنم به حرفم نمیکنه امروز که شوهرم باهاش حرف زده بهش گفته ...

پس پسره از مادرش یاد گرفته عجب بی ابرو هایی هستن

به بهونه اینکه دوستاش و همکلاسی هاش شماره شو دارن شمارشو عوض نمیکنه ! عجب !!! خب دوباره به دوستاش پی ...

من بهش میگم عوض نکن چوت اگه عوض کنه باز اونا حرف جدیدتری در میارن

بدست اوردن شماره ک کار سختی نیس

خب آخه استارتر میگه چون همکلاسی هاش شماره شو دارن خواهرم عوض نکرده ! بعدم به همه نده شماره جدیدشو فعلن واجب نیست ! یعنی پسره از کجا میخواد شمارشو بدست بیاره !؟ 

من بهش میگم عوض نکن چوت اگه عوض کنه باز اونا حرف جدیدتری در میارن

چی بگم عزیزم ببین مهم اینه خواهرت چرت و پرت هایی که اون میفرسته رو نخونه چون پسره همینو میخواد دیگه که حرفشو به گوش خواهرت برسونه وقتی نتونه کم کم حالش گرفته میشه و خفه میشه 🤷🏻‍♀️