2777
2789

عزیزم من بهتون پیشنهاد میدم دست دو بخر کار نو میکنه یادش بخیر😁

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقدر گرونه؟😑😂

خب شما هر ترم بخری هزینه کتاب سنگین میشه

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
ای بابا 😑

والا هزینه هاش زیاده دست دو بخرید با ترم بالایی تبادل کنید یا قرض بگیرید ولی کتابهاش نخر

والا هزینه هاش زیاده دست دو بخرید با ترم بالایی تبادل کنید یا قرض بگیرید ولی کتابهاش نخر

تازه میخوام برم دانشگاه ترم بالایی نمیشناسم 

بعد اینکه دست دوم از کجا باید بگیرم؟

کتاب هام رو داداشم میگیره همیشه

بیاد ازش میپرسم

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
تازه میخوام برم دانشگاه ترم بالایی نمیشناسم  بعد اینکه دست دوم از کجا باید بگیرم؟

از کتابفروشی بپرسید راهنمایی مبکنم من خودم از روبرو دانشگاه میگرفتم اصلا کتاب نو نخریدم ترم اول نمیدونستم خریدم بعد هم با ترم بالایی دوست میشدم کتاب میگرفتم

هم چنین🌸 دانشگاه ازاد میرین؟

نه عزیزم من درسم چن سال تموم شده پیام نور میرفتم