2777
2789
مرسی عزیزم بهم بگو  نو بخوام بگیرم چقدر میشه؟

ترم اولم دوسال پیش بود 

یه چنتا از کتاب هارو داداشم بهم داد بقیش رو خرید

میگه حدودا ۱/۵داده بود.

واقعا کتاب خییلی گرون شده

۷ماه پیش یه کتاب گرفتم ۶۰۰هزارتومن

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
ترم اولم دوسال پیش بود  یه چنتا از کتاب هارو داداشم بهم داد بقیش رو خرید میگه حدودا ۱/۵داده ب ...

دوسال پیش اونقدر بوده الان چنده ینی😭

با شهریه و کتاب نمیتونم برم ک کلا😑😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسال پیش اونقدر بوده الان چنده ینی😭 با شهریه و کتاب نمیتونم برم ک کلا😑😂

😕😕😕

حالا چه اصراری به کتاب نو داری؟

باور کن ترم تموم شه کتابا همینجوری میمونن خاک میخورن

مال من همشون الان دارن خاک میخورن😂

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
دوسال پیش اونقدر بوده الان چنده ینی😭 با شهریه و کتاب نمیتونم برم ک کلا😑😂

آزاد میری؟

شهریه آزاد چقدره ؟

2300

اهاا

انگار رشته ها شهریه ازاد خیلی متفاوتن

ما فامیلمون رشته دندونپبزشکی ازاد ماهی ۳۰تومن میدادن😬😬😬😬😬