۱۰ روزه داداش عزیزم ازپیش مارفته.چرا خدا رحم به بچه اش نکرد.مادرم داغونه.برادرم یکبار رفت اون دنیا دوباره برگشت.توبیمارستان کرونا گرفت خوب شد.چرا شب قبل ترخیصش ایست قلبی کرد وتموم شد.
بعد از مدتی اومدم سایت و اومدم سراغت احوالت رو بپرسم که با این چند تاپیک اخیر ک زدی حالم بد شد
نمیدونم چی بگم درکت میکنم عزیزدلم امیدوارم خدا برادر گلت را بیامرزه و به خانوادتون صبر بده خیلی اعصابم داغون شد بخدا وقتی تاپیکاتو خوندم اصلا باورم نمیشه ی جوون ب همین راحتی فوت کرده
سلام الیناجان عزیزم بعد از مدتی اومدم سایت و اومدم سراغت احوالت رو بپرسم که با این چند تاپیک اخیر ک ...
سلام عزیزم.ممنونم.واقعاخیلی سخته.نمیدونم چرا خدا این سرنوشتو واسه برادر جوونم رقم زد.نه کرونایی بود نه هیچ دردی.دکتراهرچیزی را میذارن پای کرونا.بمیرم واسه برادرم.لعنت به اورژانس ۱۱۵ که همیشه دیر میرسه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.