2777
2789
عنوان

خدایا عدالتت کجابود چی بود این مصلحتی که میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 36 پست

سلام الیناجان عزیزم

بعد از مدتی اومدم سایت و اومدم سراغت احوالت رو بپرسم که با این چند تاپیک اخیر ک زدی حالم بد شد

نمیدونم چی بگم درکت میکنم عزیزدلم امیدوارم خدا برادر گلت را بیامرزه و به خانوادتون صبر بده خیلی اعصابم داغون شد بخدا وقتی تاپیکاتو خوندم اصلا باورم نمیشه ی جوون ب همین راحتی فوت کرده   

♡خدایا شکرت♡

سلام الیناجان عزیزم بعد از مدتی اومدم سایت و اومدم سراغت احوالت رو بپرسم که با این چند تاپیک اخیر ک ...

سلام عزیزم.ممنونم.واقعاخیلی سخته.نمیدونم چرا خدا این سرنوشتو واسه برادر جوونم رقم زد.نه کرونایی بود نه هیچ دردی.دکتراهرچیزی را میذارن پای کرونا.بمیرم واسه برادرم.لعنت به اورژانس ۱۱۵ که همیشه دیر میرسه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم.ممنونم.واقعاخیلی سخته.نمیدونم چرا خدا این سرنوشتو واسه برادر جوونم رقم زد.نه کرونایی بود ...

عزیزدلم توراخدا انقدر خودتو اذیت نکن

یعنی کرونا نبود ؟الآن ک هرکسی هرطوری میشه میگن کرونا

♡خدایا شکرت♡

عزیزدلم توراخدا انقدر خودتو اذیت نکن یعنی کرونا نبود ؟الآن ک هرکسی هرطوری میشه میگن کرونا

خیلی سخته

خیلی سخته

فکر کنم دیدم اعلامیه داداشتو

سر خیابون جدیده تو گارسله گذاشته بودن تفتشو 

بمیرم  

به شوهرم گفتم نمیدونی چیشده آخه عکسش جوونه از یک همکاراش ک گارسله ایه پرسید گفت فکر کنم سکته کرده

♡خدایا شکرت♡

فکر کنم دیدم اعلامیه داداشتو سر خیابون جدیده تو گارسله گذاشته بودن تفتشو  بمیرم   ...

نه اون نیست مال اون محل نیستیم